Ali Ankaralı SMMM Başkanı Oldu

Ali Ankaralı SMMM Başkanı Oldu
Karaman Serbest Muhasebeci ve mali Müşavirler Odası Olağan Genel kurulu 5-6 Haziran Cumartesi günü yapılmıştı. 3 adayın yarıştığı seçimlerin sonucunda Ali Ankaralı Başkan seçildi.
 
Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasıʹnın 5-6 Haziran 2010 tarihlerinde yaptığı genel kurul ve seçimleri sonucu seçtiği yeni yönetim kurulu kendi arasında başkanını seçti.

YENİ NİSPİ SİSTEM KARAMAN SMMMO BAŞKANINI SEÇTİRMEYİ GECİKTİRDİ

6 Haziran Pazar günü 3 adayın listelerinin yarıştığı seçimde oda organları belirlenmişti. Yeni seçim sisteminde yönetim kurulu başkanını seçmede gecikti. Bugün saat: 17:00 de yaptıkları İkinci Yönetim kurulu toplantısında gizli oylamayla çoğunluğun belirlediği oylarla başkanını seçti. 
İbrahim Ayhan Şancıʹnın aldığı 70 oya karşılık, Ali Ankaralı 50, Umut Aydın da 44 oy almıştı. Seçimlerde toplamda 94 oyla çoğunluğu oluşturan iki gruptan biri olan ve seçimlerde 44 oy alan Umut Aydın bugünkü başkanlık seçiminde önemli rol oynadı ve tercihini Ali Ankaralıʹdan yana kullandı.

KARAMAN SMMMO ODASI YENİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu: Başkan Ali Ankaralı, Başkan Yardımcısı ve Muhasip üye Erkan Kavas ve Oda Sekreteri Umut Aydın, üyeler İbrahim Ayhan Şancı ve Okan Tolga Sayan