AKILLI KENT KARAMAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

AKILLI KENT KARAMAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Karaman, belediye tarihinde önemli bir aşama olan Kent Bilgi Sistemine geçiyor. Proje ile ilgili tanıtım toplantısı 27 Aralık Pazartesi günü saat 14.00de yapılacak.
Karaman, belediye tarihinde önemli bir aşama olan Kent Bilgi Sistemi’ne geçiyor. Proje ile ilgili tanıtım toplantısı 27 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’de yapılacak.
 
Piri Reis Kültür Merkezi’nde ki bilgilendirme toplantısı; Kent Bilgi Sistemi sunumu ve açılış konuşmalarının ardından verilecek ikramla sona erecek.
 
Vatandaşlarımız bu proje ile şu imkânlara kavuşacaklar:
 
• Kent Bilgi Sistemi; ev veya ofisindeki bilgisayardan İnternet’e girerek veya telefonunu kullanarak, Belediyedeki bilgisayarda yüklü bulunan kendisi ile ilgili bir bilgiye ulaşabilecek, dilek ve şikâyetlerini iletebilecek, yerine getirilmiş hizmetler hakkında bilgi alabilecektir.
• Belediyedeki tüm hizmetlere ait bilgilerin, merkezde tek bir bilgisayardaki veritabanında yüklü olması, girilmiş olan bir bilginin anında diğer bir birim tarafından kullanılabilmesi nedeniyle tekrar tekrar bilgi girmeye gerek olmaması, girilmiş olan bilgiler üzerinde bilgisayar ile çok hızlı işlem yapılarak her türlü rapor ve görüntünün alınabilmesi gibi nedenlerle Belediye hizmetlerinde kalite ve verimlilik arttırılabilecektir.
 
Vatandaş odaklı belediyeciliğe geçişte, sistemle ilgili uzmanların katılımcılara bilgi aktaracağı bu tanıtım toplantısına tüm Karamanlı vatandaşlarımız davet edildi.