AKGÜN: KİMSE HESAP SORDU DİYE PARTİDEN ATILMAZ

AKGÜN: KİMSE HESAP SORDU DİYE PARTİDEN ATILMAZ
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Haber sitemizi ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Karaman Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ve bir gurup partili haber sitemizi ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulunuldu.
 
Belediyesin de ki yolsuzluk iddialarını İlk olarak Karamaninsesi.com bürosunda,  değerlendiren Milletvekili Mevlüt Akgün şunları söyledi “ Daha önce de söylediğim gibi olay Türk adaleti karşısında yetkili merciler tarafından açıklığa kavuşturulmalıdır. Bunun yapılabilmesi için öncelikle müfettişler Belediye de gerekli araştırma ve soruşturmaları yapmalı sonuçta eğer bir suçlu varsa bu babamın oğlu da olsa affedilmeden gerekli işlemler yapılmalı. Partimize çamur atmak isteyenler olabilir, Bu konunun muhatapları orada ismi iddia edilen kişilerdir.” Dedi.
 
Ak Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik’in geçtiğimiz günlerde Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet Öztaş hakkında “Ak Parti teşkilatı olarak ilgili kişiler hakkında gerekeni yapacağız ve bu gibi arkadaşları partimizden ayıklayacağız.”  Sözlerine karşılık olarak bunun yanlış bir düşünce olduğunu belirten Mevlüt Akgün “ Kimse kimseyi hesap sordu diye partiden ihraç edemez. AK Parti Özgürlükçü ve hesap sorulabilir bir partidir. Yarın birgün benim hakkımda da soru sorabilirler olmaz mı diyeceğim? Ayrıca ismi geçen şahıslar, Başbakanımıza bağlı bir kuruma  dilekçe vermişlerdir. Her kuruma Hesap sorulabilir ve her kurumda hesap vermek zorunda dır.” Dedi.
 
Süleyman Atik’in Kamil Uğurlu’ya destek için gittiği basın toplantısında; Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet Öztaş için “Bu arkadaşlar Başkan yardımcılığı görevine getirilirken bilgimiz dahilinde olsaydı Sayın Başkanımıza bu şahısların o göreve layık kişiler olmadıklarını söylerdik.”  İfadesine Mevlüt Akgün, Talihsiz bir açıklama olmuş bırakında siyasette görev alacak kişileri halk seçsin, Teşkilat üyeleri belirlesin. Dedi.