Akçaşehir'liler Konya da ki Tarım Fuarına çıkarma yaptı

Akçaşehir'liler Konya da ki Tarım Fuarına çıkarma yaptı
CHP'nin Akçaşehir Belediye Başkan adayı Soner Yeşildaş: Bu tür tarihi, turistik ve bilgi edinme amaçlı gezi programlarımız devam edecek dedi.

Akçaşehir'in sevilen ve vizyoner genç belediye başkan adayı Soner Yeşildaş, Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı için Akçaşehirli çiftçilere bir gezi programı düzenledi.

Oldukça kalabalık bir heyetle fuar ziyaretine giden Akçaşehirliler Konya'da dolu dolu bir gün geçirdi. Tarımsal teknolojinin son ürünlerini yerinde gören, yeni çıkan ekipman ve tarım makineleri hakkında yetkililerden bilgiler alan çiftçiler, fuar ziyareti sonrasında hep birlikte yemek yediler.

Bu tür organizasyonları bundan sonra da devam ettireceklerini belirten Akçaşehir'in CHP'li Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, yemek sonrası yaptığı konuşmada, "Kasabamızı kalkındırmak ve insanımızın yüzünü güldürmek için çok çalışacağız. Bu tür gezi programlarını da sürekli hale getireceğiz. Bize güvenen, inanan, yol arkadaşlığı yapan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz" ifadelerine yer verdi.