Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, Mazbatasını Aldı

Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, Mazbatasını Aldı
Bugün Karaman Adliyesinde düzenlenen törenle Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde tarihi bir farkla zafer kazanan Soner Yeşildaş, adliyede tamamlanan prosedürlerin ardından mazbatasını teslim aldı. Mazbata teslim törenine CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, belediye meclis üyeleri, parti destekçileri ve Akçaşehirli vatandaşlar katıldı. Mazbatayı Akçaşehir halkı adına aldığını vurgulayan Yeşildaş, bu önemli görevi yerine getirecek olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Yeşildaş;

"Bu başarı tüm Akçaşehir halkının. Bu mazbatayı da tüm Akçaşehirli hemşehriler adına alıyorum. Birlik ve beraberlik içinde kasabamıza hizmet edeceğiz, kasabamızı el birliği ile çok güzel noktalara taşıyacağız. Seçim süreci geride kaldı. Artık tüm Akçaşehir olarak kolları sıvama vakti. Sen ben yok, biz varız. Hep birlikte Akçaşehiriz." ifadelerine yer verdi.