Akburak: Akşener'in Yardımcılık Teklifine Olumlu, Dervişoğlu'na Karşı Kızgınlık Belirtti

Akburak: Akşener'in Yardımcılık Teklifine Olumlu, Dervişoğlu'na Karşı Kızgınlık Belirtti
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifine olumlu bakabileceğini ve Müsavat Dervişoğlu'na olan kızgınlığını açıkladı.

İYİ Parti'nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmaması, pek çok tartışmayı beraberinde getirdi.

İYİ Parti tarafından, görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verilmesi çağrıları yapıldı.

Çağrıların ardından Akşener'e yakın olduğu bilinen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, açıklama yapılması çağrısında bulundu.

Akburak, Akşener'e "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi" iddiasıyla ilgili de yanıt verdi.

Dikkat çeken görüşmenin ardından, görüşmenin detayları hakkında açıklamalarda bulunan Akburak, Akşener'e "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" teklifi gelmesi durumunda bunun değerlendirilebileceğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise söz konusu görüşmenin ardından böyle bir teklife olasılık tanımadığını ifade etmişti.

Burak Akburak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde aktarıldı:

"Akşener devlette göreve hazır. Oğluyla ilgili iddialara ve Müsavat Dervişoğlu'na kızgın. İhraç edilirse İYİ Parti kalmaz.Cumhurbaşkanlığı teklifi gelmedi, teklif gelirse değerlendirilir.Yeni bir parti kurmayacak. Görüşmeyi Erdoğan istedi, zamanı bir gün önce belli oldu. Akşener, Bahçeli ile görüşmeyecek. Kendisini bundan sonra sık sık göreceğiz" şeklinde konuştu.

Akşener'in yeni saç rengi hakkında da konuşan Akburak, "Saç rengi başka olacaktı, bu beğenildi" dedi.