Akbank’tan YÜZDE 0 FAİZLİ 30 Bin TL Fırsatı! Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat

Akbank’tan YÜZDE 0 FAİZLİ 30 Bin TL Fırsatı! Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat
Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar haziran ayının ortalarında da Akbank'ın hayata geçirdiği toplam 30.000 TL'ye varan yüzde 0 faiz fırsatının detayları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da bankalar yeni müşteri olan kişilere faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları sunarken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, 31 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan yüzde 0 faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasının, 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan yüzde 0 faizli 20.000 TL taksitli avans kampanyasının duyurulmasının ardından toplam 30.000 TL'ye varan yüzde 0 faiz fırsatının detayları merak konusu olurken, Akbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruyla bilgilendirmede bulundu.

Akbank Yüzde Sıfır Faiz Fırsatı

Akbank'ın haziran ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği kampanya çerçevesinde Akbank Mobil uygulamasını indirip Akbanklı olmak istiyorum butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayanAkbanklılar ilk kez asıl Axess veya Wings karta Akbank mobil üzerinden başvurmaları ve 30 Haziran tarihine kadar başvurularının onaylanması durumunda 20.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avanstan yararlanabilecekler. Söz konusu taksitli avans kampanyasının yanı sıra mayıs ayının son gününde başlayan ve haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Akbank mobil uygulamasını indirip Akbanklı olmak istiyorum adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri edinim sürecini tamamlayan müşteriler de 10.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler. Böylece fırsat çerçevesinde toplamda 30.000 TL'ye varan yüzde 0 faiz kampanyasından faydalanılabilecek.

2024/06/14/ogrenci-destek.jpg

Akbank Haziran 2024 Kampanyaları

Akbank mobilden Akbanklı olanlara toplam 30.000 TL varan yüzde 0 faiz fırsatı sunulurken, haziran ayının ortalarında Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Akbank belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.