Akbank’tan Son 21 Gün Detayı! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!

Akbank’tan Son 21 Gün Detayı! Hesaplara 3 Bin TL Yatacak!
Akbank, düzenlediği bir kampanya kapsamında 3 bin TL hediye edeceğini ve kampanyanın 21 gün sonra sona ereceğini duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

En çok kampanyalar düzenleyen bankalar arasında başı çeken Akbank, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 3 bin TL chip-para hediye edileceği açıklandı. Akbank, kampanyanın mayıs ayı kapsamında düzenlenmesi nedeniyle 31 Mayıs’ta sona ereceğini ve bu nedenle, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

Kampanya kapsamında, Axess Kart’a başvuru yapan Akbanklı müşteriler, 3 bin lira değerinde chip-para kazanacak. Buna göre, ilk kez Axess’e başvurarak; yapılacak her 2 bin lira ve üzeri harcamaya 300 lira, toplam 3 bin liraya varan chip-para hediye edilecek.

74eb545359988f8.webp

AKBANK 3 BİN TL CHİP-PARA KAMPANYA DETAYLARI

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak gerekecek. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlayabilecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank’ın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak yeterli olacak.

Kampanyaya, belirtilen SMS’in Akbank sistemine ulaştıktan ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlanacak. Katılım için gönderilen kısa mesajlar, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 2 bin liralık harcama için geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ