Akbank’tan 11 Gün İçinde 500 TL Para İadesi! Başvuranlara İade Edilecek!

Akbank’tan 11 Gün İçinde 500 TL Para İadesi! Başvuranlara İade Edilecek!
Akbank, düzenlediği bir kampanyaya katılan müşterilerinin hesabına 11 gün içinde 500 TL yatıracağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte ayrıntılar…

Vatandaşlar her ay müşterisi olduğu bankaların yeni kampanyalarını takip ederek avantajlı fırsatlardan yararlanmaya çalışırken, bankalar da müşterilerinin yüzünü güldürmek için düzenli olarak kampanyalar hazırlıyor. Akbank da peş peşe yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine çeşitli imkânlar sağlıyor.

Bu kapsamda, Altınyıldız Classics ile iş birliği kapsamında 13 günlük bir kampanya düzenleyen Akbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 500 TL chip para kazanacağını duyurdu. Kampanyanın 13 Haziran’da sona ereceğini duyuran Akbank, müşterilerin acele etmesi gerektiğini açıkladı.

Buna göre, Axess’e özel 1- 13 Haziran 2024 tarihleri arasında Altınyıldız Classics mağazalarından ve altinyildizclassics.com’dan yapılacak 5 bin lira ve üzeri ilk alışverişe 500 lira chip hediye edilecek.

119300578-gettyimages-1036324818.jpg

AKBANK 500 TL CHİP PARA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından ‘’ALTINYILDIZ” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak yeterli olacak. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin müşteriye iletilmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanmış olunacak. Katılım için gönderilen SMS’ler, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek. Kazanılan chip-paralar biriktirilebilecek ve aynı zamanda, müşteriler istediği zaman harcayabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ