Akaryakıtta Yeni İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Yeni İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamların ardından araç sahiplerinin beklediği indirim bir türlü gelmeyince gözler bankaların akaryakıt kampanyasına çevrildi. Yapı Kredi de bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenledi. İşte detaylar…

Benzin, motorin ve otogaza gelen rekor zamlar nedeniyle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Artık araçların depolarını doldurmanın hayal olduğu bu dönemde beklenen akaryakıt indirimi de gelmeyince araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu doğrultuda, kamu bankaları ve özel bankalar da akaryakıt kampanyalarına ağırlık vermeye başladı.

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi de yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında yapılacak akaryakıt harcamalarına hediye puan vereceğini duyurdu.

Buna göre, Opet Worldcard ile her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapılacak her 500 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında anında 25 lira, toplamda 75 lira Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan hediye edilecek.

hem-benzine-hem-de-motorine-dev-zam-iste-akaryakit-fiyatlarinin-degisecegi-tarih-mocx.webp

YAPI KREDİ AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya kapsamında kazanılacak Opet puanları yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Opet Puan kullanımıyla yapılan işlemlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmayacak.

Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacak.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekecek.

Harcamalar, bir takvim ayı üzerinden hesaplanacak.

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılmayacak. Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ