Akaryakıtta Yeni İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Yeni İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç sahipleri EPDK’dan akaryakıt indirimi beklerken; Akbank, düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine akaryakıt harcamalarında indirim sağlayacağını açıkladı. Peki, kampanya detayları neler? İşte merak edilenler…

Benzin, motorin ve otogaza gelen peş peşe zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Gelen zamlar nedeniyle depolarını doldurmaktan zorlanan sürücüler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) bayram öncesi akaryakıt indiriminin gelmesini beklemeye başladı.

Ancak, EPDK’nin beklenen indirim haberini vermemesinden ardından araç sahipleri de bankaların akaryakıt kampanyalarına yöneldi. Bu kapsamda, birçok banka arka arkaya yeni akaryakıt kampanyası düzenlerken, bir kampanya haberi de Akbank’tan geldi.

Akbank, düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla müşterilerine 190 TL’ye kadar chip-para hediye edeceğini açıkladı. Buna göre, 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 lira ve üzeri 4’üncü akaryakıt veya otogaz harcamasına, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 190 lira chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 180 lira chip-para hediye edilecek.

akbank-1.webp

AKBANK AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda Kampanyalar sayfasındaki “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinden sonra , SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek. 8 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Aynı gün içerisinde yapılan 750 TL ve üzeri ilk harcama kampanya kapsamında yer alacak. Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Bp istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekecek.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ