Akaryakıtta Sürpriz İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!

Akaryakıtta Sürpriz İndirim! Araç Sahiplerinin Başına Talih Kuşu Kondu!
Akaryakıtta indirim bekleyen araç sahiplerine Akbank’tan müjdeli bir haber geldi. Akbank, yeni düzenlediği akaryakıt kampanyası kapsamında araç sahiplerine dev indirim sağlayacağını açıkladı. İşte akaryakıt kampanyasının ayrıntıları…

Benzin, motorin ve LPG’ye peş peşe gelen zamların ardından araç sahiplerine araçlarına binmeye korkar hale geldi. Akaryakıt fiyatlarının her geçen gün artması ve araç sahiplerini rahatlatacak bir indirim haberinin gelmemesi nedeniyle herkes çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu.

Bu kapsamda, Akbank da müşterilerinin yüzünü güldürecek bir akaryakıt kampanyasına imza attı. Akbank, BP’den yapılacak akaryakıt harcamalarına 150 TL’ye varan chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Buna göre, 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya LPG harcamasına, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 150 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 140 TL chip-para kazanılabilecek.

297241.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda kampanyalar sayfasındaki “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinden sonra , SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecek.

22 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve LPG alımlarında kullanılabilecek.

Aynı gün içerisinde yapılan 600 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil olacak.

Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Bp istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekecek.