Akaryakıtta Bir İndirim Daha! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!

Akaryakıtta Bir İndirim Daha! Fiyatlar Pompaya Yansıdı!
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından araç sahipleri uygun fiyatlı akaryakıt almanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi’nin hazırladığı akaryakıt kampanyası ön plana çıkıyor. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Benzin, motorin ve LPG’ye arka arkaya gelen zamlar, araç sahiplerini resmen isyan ettirirken, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) beklenen indirimler henüz gelmedi. Hal böyle olunca, araç sürücüleri de uygun fiyatlı akaryakıt almak için bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelmeye başladı.

Bu nedenle, birçok banka peş peşe akaryakıt kampanyası düzenlerken, kampanya düzenleyen bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. Yapı Kredi, düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla müşterilerine 180 TL Opet Puan hediye edeceğini duyurdu. Buna göre, Opet istasyonlarında 4 adet 750 TL ve üzeri akaryakıt alımına 180 TL Opet Puan hediye edilecek.

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

YAPI KREDİ AKARYAKIT KAMPANYA DETAYLARI

16 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihlerinde, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi Opet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 750 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kredi kartı sahibi müşteriler, 5 Temmuz 2024 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 180 lira Opet Puan kazanacak.

Business Banka (lira/Debit) Kartları kampanyaya dahil değil. 4 işlemden en az birini World Pay POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 180 liraya ek 20 lira, toplam 200 lira Opet Puan hediye edilecek.

Ayrıca, Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 50 lira Opet Puan daha hediye edilecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında gerçekleşecek ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 180 lira Opet Puan kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ