Akaryakıt Alımında 240 TL İNDİRİM! Arabası Olan Hemen Baksın

Akaryakıt Alımında 240 TL İNDİRİM! Arabası Olan Hemen Baksın
Akaryakıt alımlarındaki indirim fırsatlarına ilişkin haziran ayında da bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar.

Haziran ayının ortaları itibariyle küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak akaryakıt fiyatları değişkenlik gösterirken, araç sahipleri de motorin ve benzindeki fiyat değişimlerini yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, akaryakıt fiyatlarının seyri merak konusu olurken, akaryakıt alımında sunulacak olan indirimler de araştırılan konular arasında yer alıyor. Bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da akaryakıt alımında sunulan fırsatların detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar.

Akaryakıtta 240 TL İndirim

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan fırsat çerçevesinde kampanyaya katılarak TEB bireysel kredi kartları ile bonus üyesi Shell istasyonlarından ayrı günlerde ve tek seferde dört defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlar SMS ile kampanya katılarak 230 TL indirim elde edebilirken, Cepteteb Mobil üzerinden kampanyaya katılarak 240 TL indirim kazanılabilecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde elde edilen indirimler 14 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre sade kartlar, banka kartları, ticari kredi kartları, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil edilmedi.

akaryakitindirimi.jpg

TEB Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

TEB’in akaryakıttaki 240 TL indirim fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunmasının ardından söz konusu fırsatın detayları merak konusu olurken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de haziran ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da TEB belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler TEB’in resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.