AKARKÖY İLKÖĞRETİM OKULU İSPANYA YOLCUSU

AKARKÖY İLKÖĞRETİM OKULU İSPANYA YOLCUSU
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde hazırlamış oldukları Comenius Projesi kabul edilen Akarköy İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerinden oluşan proje ekibi İspanyaya gidiyor.
Akarköy İlköğretim Okulu proje ekibi, proje toplantısı öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN’u ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve AB İl Koordinatörü M.Akif DUMAN ve Proje Uzmanı Ramazan ARSLAN’ın da katıldığı ziyarette, Akarköy İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem KERBALI: “İki yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğümüz “Growing Friendship Through Festivals – Festivaller Aracılığıyla Dostluklar Kurmak” adlı projemizin dördüncü toplantısını gerçekleştirmek üzere üç kişiden oluşan proje ekibimiz 25-31 Ekim 2010 tarihleri arasında İspanya’ya gidecektir.” dedi.

Akarköy İlköğretim Okulu proje ekibini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN yaptığı konuşmada;“ Projeler kapsamında okul ve kurumlarımızın Avrupa’nın farklı ülkeleriyle ortak çalışmalar yapması ilimiz ve ülkemiz adına olumlu bir gelişmedir. İlimizden her sene farklı okullarımızın proje yolculuğuna katıldığını, Avrupa ülkelerinde ülkemizi ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil ettiklerini görmek bizleri mutlu etmektedir AB Eğitim ve Gençlik Projeleri sayesinde öğretmen ve öğrencilerimizde bir dinamizm oluşmakta, okullarımız her geçen yıl yeni tecrübeler ve başarılar kazanmaktadır. Avrupa’daki eğitim kurumları ile ortaklaşa yapılan çalışmalar neticesinde öğretmen ve öğrencilerimiz farklı ülkelerdeki gelenek ve görenekleri yakından tanıyarak kültürler arası diyalogu geliştirmekte Avrupa ülkeleriyle dostluklar kurma   fırsatı bulmaktadır. Bu başarılı çalışmada emeği geçen okulumuzun idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.