Ak Partili Bayanlar 350 çocuğu giydiriyor.

Ak Partili Bayanlar 350 çocuğu giydiriyor.
Ak Partili bayanların ilk önce yetim çocukları giydirme düşüncesi yardımların büyümesiyle geniş bir çerçeveye yayıldı.

 AK Parti İl yönetim kurulu üyesi ve Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Attar’ın yetim çocukları giydirelim düşüncesi yardım desteğinin artmasıyla sadece yetim çocuklarla kalmayıp yoksul ailelere de yansıdı. İlk başta çocuk esirgemede devlet tarafından bakınan öksüz çocukları giydirme düşüncelerinin olduğunu söyleyen Özlem Attar, yardım desteklerinin bekledikten daha fazla bir şekilde gelmesinden dolayı bu çalışmanın alanını genişlettiklerini söyledi.

Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Attar, karamaninsesi.com’a yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Karaman İl teşkilatı olarak mübarek Ramazan ayında yetim çocukları sevindirelim maksadıyla bir hâyır çalışması başlattık. Bizim aklımızda ki proje yardım etmek isteyen kişilerden maddi yardımlarını alıp çocukları giydirmekti. Gerek teşkilatta ki arkadaşlar gerekse dışarıdan yardım etmek isteyen dostlarımızın yaptığı yardımlar çok hızlı bir şekilde gelince biz bu projeyi sadece yetim çocuklarla sınırlandırmadan yardıma muhtaç olan ailelerin çocuklarına da ulaştıralım kararı aldık. Ve en önemlisi de ellerine verilmiş tek-tip elbise den ziyade bizzat bu çocukları mağazaya götürüp ne beğendilerse onu kendileri seçsin bizde seçtiklerini alıp kendilerine hediye edelim kararı aldık. Bana göre bu çalışmanın yardım edilen çocuk sayısından ziyade çocukların beğendiği elbisenin kendilerine verilmesi daha güzel olarak düşünüyorum.” Dedi.

Kimsesiz çocukların elbiselerinin Kadir gecesi günü verileceğini belirten Özlem Attar; 14 Ağustos gecesi bildiğiniz gibi Mübarek Kadir gececesi aynı zamanda Ak Partiʹnin kuruluşunun yıldönü mü olması sebebiyle kimsesiz çocukların elbiselerini 14 Ağustos günü sayın vekillerimiz ve başkanlarımız takdim edecek" dedi.

Yardım edilen çocuk sayısının 350’yi bulduğunu söyleyen Özlem Attar yardımların devam edeceğini de belirtti. Özlem Attar; “ Şu an itibariyle 80 kadarı kimsesiz çocuklar olmak üzere toplamında 350 civarında çocuğa ulaştık. Tabii yapılan bu çalışma bir tek benim uğraşmamla olamaz zaten, başından beri Kadın kolları başkanımız Emine Şimşek ve İl yönetim kurulu üyemiz Tuba Ulaş bu yaptığımız çalışmada benimle birlikte koşturup projenin büyümesi için uğraşıyorlar. 1 tane çocukta ben giydirmek istiyorum ne yapabilirim Diyenlerin bizlere ulaşması yeterli. 1 çocuğun maliyeti o kadarda fazla tutmuyor, Lc Waikiki yetkililerine de sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum onlarda bu projeye destek vermek için fiyatta özel indirim sağladılar. Onun için 1 tane çocuğu giydirmek o kadar fazla bir rakam tutmuyor.” Dedi.