AK PARTİ ADAY ADAYLARI TANITILDI

AK PARTİ ADAY ADAYLARI TANITILDI
12 Haziranda yapılacak olan 24. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimlerine hazırlanan Ak Partide aday adayları görücüye çıktı.
Dün saat 14.30^da Yunus Emre Konferans Salonunda başlayan aday adayı tanıtım toplantısına, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Kerim Dereli, aday adayları ve partililer katıldı.            
Saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından açılış konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Ak Parti olarak yaptıkları hizmetlerin yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek, “Gönüller kazandık. Kazanmaya da devam edeceğiz.”dedi.
            Partilerine olan adaylık süreci ile yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiklerini belirten Atik, 11 Nisan 2011 tarihinde adaylarını belirleyerek Seçim Kuruluna başvuracaklarını söyleyerek, halkı ve partilileri sevgi ve saygıyla selamladı.
            Yapılan konuşmanın ardından, aday adaylar için özetle kısa özgeçmiş bilgileri okundu. Aday adayları tek tek partilileri selamlarken, daha sonra toplu halde kürsüye çıkarak, el ele, kol kola seçim öncesi birlik beraberlik mesajı verdi. Say adayları daha sonra birbirlerine adaylık sürecinde başarı dileklerinde bulundu.
 
ALİ KANTÜRK; HİZMET İÇİN YÜREĞİMİZİ KOYDUK ve KOYACAĞIZDA
 
Aday Adayı Tanıtım Programında karamaninsesi.comʹa konuşan Eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Kantürk şunları söyledi; " 5 yıl boyunca Belediye Başkanı olarak Karamanʹlı halkımıza hizmet verdik. Karamanʹın evladı olarak tekrar aziz halkımızla buluşabilmek için yola çıktık, Partimizin üyelerinden de ciddi talepler var. Eğer aday olarakta çıkarsak Ak Parti bayrağını en yükseklere taşıyacağız, Çünkü Ak Parti 8 yılda yaptığı hizmetler sonucunda buna layık olduğunu göstermiştir." dedi. 
 
AK PARTİ ADAY ADAYLARI
            2 Kadın aday adayı bulunan Ak Parti’de toplam 15 Aday Adayı şu sırasıyla şekilde açıklandı.
ALİ KANTÜRK-(Eski Belediye Başkanı-Muhasebeci)
ALİ EKİNCİ-İşletmeci
CELAL ÖZCAN-SGK Müfettişi
GÜRBÜZ ÇOBAN-Kalkınma Uzmanı
HASAN ERKAN-Eğitimci-Yazar
KEMALETTİN AFACAN-Mali Müşavir
LÜTFİ ELVAN-DPT Eski Başkanı-Milletvekili
MEHMET GÖKGÖZLÜOĞLU-Sanayici
MEHMET TÜREDİ-Emekli Öğretmen
MEVLÜT AKGÜN-Avukat-Milletvekili
OSMAN-SAĞLAM-Başbakanlık Hukuk Müşavirliği Şube Müdürü
ÖZLEM ATTAR-İşletmeci-Tenis Hakemi
SAADET ARMUTLU-Emekli Mimar
YÜCEL YÜKSEL-AK Parti Kurucu Sekreteri-Tüccar
ZEKİ DURMAZ-Emekli Öğretmen