AHMET ERTUĞRULʹDAN SERT AÇIKLAMA

AHMET ERTUĞRULʹDAN SERT AÇIKLAMA
CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Başbakan Erdoğanın Afrikada ve Türkiyede herkesi aldattığını iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, bugün Başbakan Erdoğan hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Afrika gezisini şov’a benzeten Ahmet Ertuğrul, Yapılan Arap Baharı Gezisinin Reklam Şirketleriyle yürütüldüğünün ortaya çıktığını söyledi.
 
ARAPLARA NASİHAT İSRAİL’E GÜVEN
 
Ahmet Ertuğrul açıklamasının devamında; “İsrail kalkanına evet diyen AKP Hükümeti suçunu örtbas etmeye çalıştı. Ama ABD’li Yetkilerin yalanlanmayan açıklamaları gerçeği gözler önüne serdi.” Dedi.
 
Hükümet suçüstü yakalanmıştır.
 
Perdenin önünde İsrail’le sözüm ona didişiyor ama perde arkasında Türkiye’yi İsrail’e kalkan yapmıştır diyen Ahmet Ertuğrul bu projenin tek patronunun ABD olduğunu söyledi.
 
Ahmet Ertuğrul Açıklamasının devamında şunları belirtti; “ Bu radar sistemi İran’dan gelebilecek füze saldırılarına karşı İsrail koruyacaktır.. Malatya’ya kurulacak sistemin paraleli İsrail in elindedir. İsrail sadece İran’dan değil,Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğusundan havalanacak kuşu bile oturduğu yerden izleyecektir. 9 yurttaşımızı hunharca katleden ve karşılığında özür bile dilemeyen bir ülke için verilen bu tavizin karşılığında hiçbir şey alınmamıştır.
 
 
HERKES ALDATILDI.
 
Ahmet Ertuğrul, Hükümetin ona inanan herkesi aldattığını belirterek şunları söyledi;
 
ABD’li yetkililerin açıkça ifade ettiği ve Akp Hükümeti tarafından yalanlanmayan bu gerçekler göstermektedir ki :
 
-Başbakan Erdoğan Türk Halkını aldatmıştır.
 
-Mavi Marmara gemisinde katledilen yurttaşlarımızın acılı aileleri aldatılmıştır.
 
-Türkiye’nin İsrail’e haddini bildireceğini zanneden Filistin ve Gazze halkı aldatılmıştır.’’
 
-Sürecin sonunda Arapların payına nasihat,İsrailʹin payına güvenlik kalkanı düşmüştür.
 
Bunun adı füze kalkanı değil ‘’İsrail kalkanı’’ dır.Projenin Türkiye’nin güvenliğine hiçbir katkısı yoktur..Tam tersi bu proje,İran ve Rusya ile Türkiye’yi karşı karşıya getirmektir.Bu ise söz konusu ülkeleri yeni bir silahlanma yarışına sokacaktır.
 
 
İSRAİL, BAŞBAKAN ERDOĞANʹA İKİNCİ ÖDÜLÜ VERECEK
 
Başbakan Erdoğan’ın İsrail Hükümeti tarafından Davut Boynuzu  ödülü (Sadece Yahudilere verilen)  ikinci defa almaya hak kazanmıştır. Diyen Ahmet Ertuğrul Arap Baharı olarak adlandırılan Afrika gezisinin Reklam şirketleri eliyle yürütülen bir kampanya olduğunun ortaya çıktığını sözlerine ekledi.