Medpoint Global Saç Ekim Merkezi

Medpoint Global Saç Ekim Merkezi
MEDPOİNT GLOBAL KOORDİNATÖRLERİ MURAT MAKASCI ve İBRAHİM YILMAZ: SAÇ EKİMİ OPERASYONLARININ UZMANLAR TARAFINDAN YAPILMASI GEREKTİĞİNİ DİLE GETİRDİ.

MEDPOİNT GLOBAL KOORDİNATÖRLERİ MURAT MAKASCI ve İBRAHİM YILMAZ: SAÇ EKİMİ OPERASYONLARININ UZMANLAR TARAFINDAN YAPILMASI GEREKTİĞİNİ DİLE GETİRDİ.

Dünyada saç dökülmesi sorunu yaşayan hastaların büyük bir kısmı Türkiye’deki saç ekim merkezlerini tercih ediyor. Bu alanda dünya çapında önemli bir marka haline gelen Medpoint Global Saç Ekim Merkezi kurucu üyeleri Murat MAKASCI ve İbrahim YILMAZ, saç ekimi operasyonlarında nelere dikkat edilmesi gerektiğine ve gözden kaçan önemli noktalara değindi.

Saç Ekimi operasyonuna karar vermenin aslında operasyondan daha uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Murat MAKASCI, “Acele ederek araştırma yapmadan herhangi bir kliniğe başvuru yapmanın sonucunda hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmazdır. Saç ekiminin iyi ve doğru planlanmadığı operasyonlarda doğal olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu sebeple operasyon yapılacak merkeze karar vermek en önemli adımlardan biridir.” diye açıklamalarda bulundu.

Saç ekiminin ciddi bir operasyon olduğunu belirten İbrahim YILMAZ, “Saç ekimi işlemi sonucunda, üzücü sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Yapılan işlemler hayatınız boyunca sizi etkileyecek işlem olduğundan, üzücü durumlarla karşılaşmamak ve kendinize olan güveninizi artıracak doğal görünümlü başarılı bir sonuca ulaşmak için, doğru kişilerle çalışmanız ve işlem yaptıracağınız kliniği iyi araştırmanız gerekmektedir. Operasyonu yapacak olan merkezin ve uzman kadronun iyi bir şekilde araştırılması gerekir, özellikle operasyonu kimlerin yapacağının teyit edilmesi gerekir.”  Diye açıklamalarda bulundu.

Ayrıca “Medpoint Global saç ekim merkezi bu konuda çok hassastır. Yurt içinden veya yurt dışından gelen misafirlerimizi, operasyondan bir gün önce kliniğimize davet ediyoruz, kendimizi ve kliniğimizi tanıtıyoruz. Ön görüşmeyi yaparak hastaların akıllarında merak uyandıran tüm sorulara yanıt veriyoruz. Saç ekiminde doğal görünüme önem veren Medpoint Global saç ekim merkezi, oluşumun saç çizgisi ile başlayıp, hastanın yaşı ve alın bölgesindeki kas dokusunun oluşumunu dikkate alarak hastanın da istekleri doğrultusunda belirliyoruz. Doğal olmayan her görünümün hastalar adına tamamı ile hayal kırıklığının olacağının bilincindeyiz, bu konuda fazlası ile hassasız ve gerekli tüm önlemleri alıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Son olarak kurucu üyeler başarılı bir operasyonun “doğru planlama ve uzman kadro” ile gerçekleşeceğini dile getirdiler.

Website: https://medpointglobal.com/

Instagram : https://www.instagram.com/medpointglobal/

Facebook : https://www.facebook.com/Medpointglobal

Youtube : https://www.youtube.com/c/MedpointGlobal