Zeytin Hasadı Başladı

Zeytin  Hasadı  Başladı
Karaman Ziraat odası Başkanı Mehmet Bayram,Zeytin Hasadının Başlaması ile Üreticilerin Yaşamış Olduğu Sorunlar Hakkında Bilgi Almak İçin Ziyaretlerde Bulundu

Karaman Ziraat odası Başkanı Mehmet Bayram, Zeytin  hasadının başlaması ile tüccarlara ait eleklerin  standart dışı olarak eleme yaptıkları, üreticilerimizin mağdur ettikleri, şikayetlerin sıkça gelmesi üzerine Cerit Köyü Muhtarımız Osman ÜNAL ve Delegemiz Mehmet Ali Keskince ile birlikte  Göksu havzasındaki zeytin alım istasyonlarını ziyaret ederek alımlar hakkında bilgi aldık. Bu bölgedeki alım yapan tüccarlara ait eleklerde her hangi bir standart dışı durum olmadığı gözlenmiştir.
Bölgede Zeytin hasadının hızla devam ettiğini, bu yıl ürünün geçtiğimiz yılla kıyaslandığında verimin düşük olmasına rağmen fiyatlardan üreticilerimizin oldukça memnun  olduğunu gördük. 

Bayram, önümüzdeki günlerde diğer zeytin üreten köylerimize ekip çıkararak alım noktalarına yapacağımız ziyaretlerle üreticilerimizin her hangi bir kayba uğramaması için  Ziraat Odası olarak hasat sürecinin  takipçisi olacaklarını belirtti.