Zembilli Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Er Seçimlere Hazır

Zembilli Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Er Seçimlere Hazır
6 Haziran 2021 tarihinde Zembilli Ali Efendi Mahallesinde yapılacak olan muhtarlık ara seçimde yarış son hızıyla devam ediyor.

Adaylar arasında en genç MUHTAR Adayı olan ABDULLAH ER; “Bu seçim başka seçim, artık sıra gençlikte, Zaman değişim zamanı Zembilli Ali Efendi Mahallesini artık Karaman'ın en güzide ve gözde mahallelerinden birisi yapmak için geliyoruz” dedi.

ABDULLAH ER KİMDİR?

1985 Taşkale/KARAMAN doğumlu olan Abdullah ER, aslen TAŞKALE köyünden olup 30 yıldır Zembilli Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmektedir. Ortaokul ve lise eğitimini Karaman'da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Karaman Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Finansman Bölümü, ardından Anadolu Üniversitesi İşeltme Fakültesi'nde Lisans eğitimini tamamladı.
Şu anda Karaman Belediyesi bünyesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmakta olan Er, “Mahalle sakini değil, sahibi olalım” düşüncesiyle aday oldu.

Koronavirüsün (covid 19) neden olduğu bulaşıcı hastalıkla mücadelede mahalle sakinlerimizin virüsten korunmak için gerekli ekipmanlara ulaşımı kolaylaştıracağını ve gerektiği takdirde tedarik edeceğini dile getiren Er, her zaman mahallelinin ve mahallenin farkı hissedeceklerini söyledi. “Biz” kavramını mahallede oluşturarak birlikte yönetim anlayışı ile de küçükten büyüğe tüm mahallelinin söz sahibi olacağını iletti. 
Er, “DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN” diyerek, 6 Haziranda yapılacak olan muhtarlık ara seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

 Genç muhtar adayı mahalle sakinlerinden desteklerini bekliyor.