Zafer Kupası Çoşkusu

Zafer Kupası Çoşkusu
7 Eylül 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen Zafer Kupası yüzme yarışları sona erdi.

 Karamanʹda Fikret Ünlü Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirilen Zafer Kupası Yüzme Yarışları 7 Eylül 2013 Cumartesi  günü büyük bir coşkuyla  yapıldı. Toplam 60 sporcunun katıldığı yarışlarda genç yetenekler kupa için kıyasıya yarıştılar.



 
Fikret Ünlü Olimpik yüzme havuzunda güzel bir günde gerçekleştirilen yarışlara halkımızdan ilgi büyüktü. İlk defa müsabaka deneyimi yaşayacak olan minik sporcularımızın heyecanı yarışlara ayrı bir renk katarken müsabaka öncesi yapılan seremoni ve gösteriler katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
Minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinden oluşan müsabakada sporcular 50m Kurbağa,50m Serbest ve bayrak yarışı kategorilerinde ter döktüler.
 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tecrübeli yüzme antrenörlerimiz, müsabakanın oldukça verimli geçtiğini belirtirken, böyle organizasyonlarla Karamanʹda yüzme branşını canlandırmak istediklerini ve daha fazla lisanslı sporcuyu bünyelerine katarak Türkiye ve Avrupa da İlimizi temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini belirttiler.
 
Zafer Kupası müsabakası dereceye giren sporcuların belirlenmesi ve madalyalarının verilmesi ile sona erdi.