Yüksel Atik CHP'nin adayı olacak

Yüksel Atik CHP'nin adayı olacak
Karamaninsesi.com'un haberinden sonra CHP toplantı yaptı. Yüksel Atik kesin gibi

Karamaninsesi.com geçtiğimz haftalarda bir anket düzenlemiş ve Anketimizde CHP Eski İl Başkanı Yüksel Atik'in en çok aday olarak tercih edildiği sonucuna varmıştı. Genel Yayın yönetmenimiz Hüseyin Ölger'in analizini mantıklı bulan CHP'liler Yüksel Atik ismini sık kullanmaya başlamıştı.

Karamannisesi.com Genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger kulislerde ki iddiaları değerlendiren kısa bir yazı daha ele almış ve neden Yüksel Atik olması gerektiğini kısaca vurgulamıştı.

CHP'nni tabiri caizse "Aksakallıları" dün olağan üstü bir toplantı düzenledi. CHP'li eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen'den eski İl Başkanı Alaaddin Işık'a kadar bir çok önemli isim toplantıda yer aldı. 

Edindiğimiz bilgilere göre toplantıda Yüksel Atik isminin CHP'den 1. sıra adayı olma kararı ağırlık bastı. Henüz net bir karar alınmasa da isimler arasında Yüksel Atik en şanslı isim olarak görülüyor. Muhafazakar ve Milliyetçi kesiminde sevdiği CHP'nin ağıt topu Yüksel Atik'in aday yapılması durumunda Yıllar sonra CHP'nin Karaman'da 1 Milletvekili çıkarma şansı elde edebilecek.