YÖK'ten 'üniversitelerde yüz yüze eğitim' iddialarına yanıt

YÖK'ten 'üniversitelerde yüz yüze eğitim' iddialarına yanıt
Yüksek Öğretim Kurumu, üniversitelerin açılması konusunda, "Sağlık Bakanlığının tavsiye kararının üniversitelere bildirilmesinden sonra bu konu tekrar gündeme gelmemiştir" denildi.

Yüksek Öğretim Kurumu'ndan (YÖK) yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“’Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Yekta Saraç açıkladı: Covid-19 tedbirleri kapsamında üniversitelerimizin açılmasına karar verilmiştir. Üniversitelerimiz 1 Ekim sonrası için akademik takvimlerini yüz yüze olacak şekilde hazırlayabilirler’ şeklinde paylaşımlar yer almaktadır ve bazı gazeteci arkadaşlarımız bu açıklamanın doğruluğunu teyit etmek istemişlerdir.

"BÖYLE BİR AÇIKLAMA YOK"
Başkan beyin bu türden bir açıklaması bulunmamaktadır. Sağlık Bakanlığının tavsiye kararının üniversitelere bildirilmesinden sonra bu konu tekrar gündeme gelmemiştir.”

İlginizi Çekebilir

 

WhatsApp ile paylaş
Facebook ile paylaş
Twitter ile paylaş
Yorum Yap
Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Yorumunuz...
Adınız...
Gönder
54
Yorumlar
Tüm Yorumlar
Avatar
Bir Kisi
Öne çıkan yorumcu
220
21
Eivriv
6 dakika önce
Hayat normale döndü öğretmenler ve öğrenciler hayatın her alanını normal olarak yaşıyor olan öğrencilere ailelere oldu sağlıkçılardan sonra öğretmenlerde çözüm odaklı katkı sağlamak yerine salgını istismar etmeyi tercih ediyor
İkinci öğretim
29 dakika önce
Yüz yüze eğitim yok ama ikinci öğretimlerden harç paralarının yatırılması isteniyor. YÖK konuya el atmalı.
Öğretim üyesi
34 dakika önce
Üniversiteler acilen açılmalı. Yüz yüze eğitim acilen başlamalıdır. Whatsapp’tan birkaç kişi yapıp paylaşıyor cevapları bütün sınıf 100le AA ile ders geçiyor. Diplomalı cahiller yetiştirmekten sakının Sayın Saraç. Bir mühendis bu şekilde yetişirse kendisine veya kurumuna/memleketine 1 gram faydası olur mu?
KÖNİG
2 saat önce
Butun fakultwler acılmalı okullar acılmalı neyın kafası bu mılletın esnafların ocagı battı okullar açılmalı
Aslan
2 saat önce
Beyin göçü mü yaşıyon sen..
Ziyaretçi
3 saat önce
Metrobüs tıka basa meydanlar tıka basa milletvekilleri binlerle düğün yapıyor sanki koronayı çıkaran üniversiteler sınıfları seyreltirsin gerekli tedbirleri alırsın bal gibi de eğitim olur gidin Şirinevler meydana veya İstanbul'un meydanlarına iğne atsan yere düşmeyecek amaç milli eğitimi bitirip gençleri bilgisiz bırakmak sa o farklı bir konu tabi
Diğer yorumları gör
Toplam 54 yorum var