Yeşildereliler Dayanışma gecesinde buluştu.

Yeşildereliler Dayanışma gecesinde buluştu.
Yeşildereliler geleneksel dayanışma gecesinin dördüncüsünü kutladı.
Yunus Emre’nin torunları YEŞİLDERE Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu 4.Geleneksel Dayanışma Gecesinde düğün park Tesislerinde bir araya geldiler.
 
Programa Ankara, Konya ve Karaman’dan Yeşildereliler katıldı.
 
Yemek ikramı ile başlayan gece de dernek Başkanı Av. Ramazan ERYİĞİT bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmadan sonra Dayanışma gecesi 23 Nisan çocuklarının oyunları ve şiirler ile kutlandı.
 
Fahri hemşerilik plaketinin verilmesi, Halk Dansları Ekibinin gösterileri, slayt gösterileri, Dervişlerin misafirleri selamlaması ile devam eden program tüm katılanlar gönüllerince eğlendi. 
Geceye Yeşildere Eski Belediye Başkanları Neriman KÖSE, İbrahim KOÇAK, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ülkan ŞANLITÜRK, Eğitim-Sen Başkanı Derya KART, CHP İlçe Başkanı Onur IRGAT, CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanı Muhammet KESKİNCE, Kızılay Şube Başkanı Ali ÜNLÜER, Halkbank Merkez Şube Müdürü Veysel ÜLKER, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Bşk Yrd. Berkay İNCE ve seçkin birçok davetli katıldı. 
 
Her ay bir etkinlik yaparak Karaman’ın sosyal yaşamına güzellik katmaya çabalayan Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Eryiğit, Karaman’ın Kültürel ve Sosyal alanında yeni yüzü olmaya aday İBRALA EVİ’nin Haziran ayı içerisinde faaliyete geçeceğini söyledi.