Yenikapı’da Ereğli Rüzgarı

Yenikapı’da Ereğli Rüzgarı
Ereğli “Konya Tanıtım Günleri” İstanbul’da yaşayan Konyalıların ilgi odağı oldu.
KONSİAD(Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği) tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri” İstanbul’da yaşayan Konyalıların ilgi odağı oldu.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen fuarda Konya’nın tüm ilçelerinin de standı yerlerini aldı. Özellikle Ereğli Belediyesi tarafından kurulan stant ziyaretçilerin ilgisini çekti ve fuarda Ereğli rüzgarı estirdi.
 
“EREĞLİ’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ OLDUKÇA BEĞENİLDİ”
 
Ereğli’nin yöresel ürünlerinin yer aldığı Ereğli Belediyesi standı; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Eski Bakanlardan Ali Talip Özdemir, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın yanı sıra İstanbul’da yaşayan Konyalılar, Ereğlililer ve İstanbullu ziyaretçiler tarafından da takdir gördü. Özellikle Ereğli’nin yöresel ürünleri oldukça beğeni aldı.
Yer aldığı her platforma Ereğli’nin yöresel ürünlerinin tanıtımına destek veren, yöresel ürünlerin üretimine ve pazarlanmasına da büyük önem veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin Konya-Adana Otoyolu üzerinde yapımına devam edilen Yöresel Ürün Satış Merkezi’nin de en kısa zamanda hizmete gireceğini geçtiğimiz günlerde dile getirmişti.