Yeniden Refah Partisi 1. Olağan genel kongresi yapıldı

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan genel kongresi yapıldı
Yeniden Refah Partisi Karaman teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen 1. Olağan genel kongresine büyük bir coşku içerisinde 3 otobüs ile katıldı.

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde, 23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi 17 Kasım 2019 1. olağan kongresini yaptı.
Yeniden Refah Partisi “Burada Gelecek Var ve Temiz geçmiş Sağlam gelecek” sloganıyla kongresini gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisinin gerçekleştirdiği büyük kongreye Ülkenin her ilinden otobüsler kaldırıldı. Yaklaşık 40.000 ila 45.000 partilinin katıldığı kongreye İslam Dünyası'ndan önemli isimler de katıldı.
 Ankara’nın en büyük salonu olan Arena spor salonunu hınca hınç doldurup dışarılara taşan partililerin coşkusu görülmeye değerdi. Kongredeki heyecan, divan kulunun oluşturulması ve istiklal Marşımızın okunmasından sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın kürsüye çıkasıyla doruğa ulaştı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yaklaşık 2 saate yakın konuşmasında aileye, ekonomiye ve dış politikaya vurgu yaptı.
 
Karaman Teşkilatından 3 otobüs partili kongreye gitti.
 
Karaman Teşkilatı, İl Başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, ve birçok partilinin katılımı ile bu tarihi kongreye tanıklık ettiler.