Yeni Yönetim , Yeni Hedefler

Yeni  Yönetim , Yeni  Hedefler
Bera Holding A.Ş.'nin 17.06.2021 tarihli genel kurulunda seçilen Yönetim Kurulu tüzel kişi üyeleri, 02.07.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yeni temsilcilerini belirlemiş olup, Konya Ticaret Sicil Müdürlüğünce aynı tarihte tescil edilmiştir.

1985-1997 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliği, Maliye Bakanlığı MASAK Uzmanlığı ile iş hayatına başlangıç yapan, 1997 yılından bu yana sırası ile Holding Grup Teftiş Kurul Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, gruba bağlı şirkette Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Erol Kaya Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
Başkan Yardımcılığı görevlerine ise Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malz. San. Tic. A.Ş.’yi temsilen Mustafa Ulvi Bezirci, Komyapı İnşaat A.Ş.’yi temsilen ise Osman Elvan, müşterek imza yetkilisi olarak icrada görev almışlardır. Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Divapan Entegre Ağaç Panel Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi temsilen son Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin ve Konya Kağıt San. Tic. A.Ş.’yi temsilen İsmet Gergerli görevlendirilmiştir. Yönetim Kurulu Üyeliğine yeni atanan İsmet Gergerli, 2008-2011 yılları arasında Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliği, 2015-2020 yılları arasında ise Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise ilk defa olarak Abdulkadir Buluş, Cihat Kıvrak, Ömer Serdar atanmışlardır.
HİZMET ÇITASINI DAHA YUKARI TAŞIMA HEDEFİNDEYİZ
17 Haziran tarihli genel kurulda listelerine olan güveni tescilleyen tüm yatırımcı ve ortaklarına teşekkür ederek başlayan yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya; “Şirketin toplam 341.600.000 adet payından 28.833.893 adet payın asaleten, 84.593.129 adet payın vekaleten olmak üzere toplam 113.427.022 adet rekor pay toplantıda temsil edilmiştir. Yapılan oylama sonucunda arkadaşlarımın ve şahsımın yer aldığı tüzel liste 84.798.727 kabul oyu almıştır. Teveccühlerinden ötürü tüm hissedar, yatırımcı ve ortaklarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. 24 yılı aşkın farklı görevlerde vermiş olduğum hizmeti, yönetim ekibindeki arkadaşlarımızla birlikte daha da yukarıya taşıma hedefindeyiz” dedi.
“Yeni yönetim ekibi olarak, vizyonumuzun yol göstericiliğinde; ‘Anadolu Sermayesinin en büyük ve en güçlü modeli olan Bera Holding’i, ana faaliyet alanlarında küresel liderliğe taşımak hedefindeyiz. Grubumuza ait tüm markaların değerlerini güçlendirmek, geleceğe güvenle bakmak ve karlılığımızı maksimize etmek için yeni bir heyecanla göreve başladık. Kollektif yönetim anlayışının ışığında, biz merkezli ve şeffaf bir dönüşüme liderlik etmek amacındayız. Bera Holding, kuruluş aşamasındaki yapısı ile ülkemizin ve hatta dünyanın en büyük, tabana yayılmış en geniş çok ortaklı sermaye modellerinden biridir. ‘Gücü Köklerinde, Kökleri Yarınlarda’ anlayışı ile kuruluş aşamasındaki değerlerimize, vatan sevgisine, ülkemizi kalkındırma arzusuna dayanan yüksek ideallerimizi muhafaza ederek geleceğe yürüme azmindeyiz. 31 yıldır değişmeyen değerlerimiz ile holdinge bağlı bütün şirketlerimizi ‘Ortaklarımızın malı’ olarak kabul ediyor, ‘Emanetin kutsiyeti’ bilinciyle de yolumuza büyük bir aşkla devam ediyoruz” diyerek sözlerine devam etti. Kaya; “Yaptığımız işlerin, sadece bütçe ve rakamlardan ibaret olmadığının bilinci ile geçmişimizden edindiğimiz 31 yılı aşkın tecrübeye dinamizmi, genç enerjimizi katarak önemli dönüşümlerin lideri olmak azmindeyiz. Bu manevi temeller, her zaman diri tuttuğumuz ahlaki ilkelerimizin ve bize büyük heyecan veren ideallerimizin de ilhamını oluşturmaktadır. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm çalışanlarımız ile birlikte bu vizyonu yaşatmanın ve sürekli kılmanın çabası içerisinde olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.