Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yıl Mesajları
Sitemize Gönderilen yeni yıl kutlama mesajları;

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar  yayınladıkları mesajda;

“2017 yılını  geride bırakırken yeni hizmetler ve yeni çalışmalarla, yoğun bir şekilde geçecek  2018 yılına heyecanla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2018 yılının kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya  daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesini temenni ediyoruz.

Fert ve millet olarak 2018 yılından beklentimiz, kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ülkemizi dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmektir. Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda emin adımlarla ilerlemek ortak hedefimizdir.

Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Karaman'ı hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.  Birlikten kuvvet doğar ilkesini, kendine misyon edinmiş Odamız, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Karaman, güçlü ve zayıf yönlerini tespit etmiş, kendisi için yol haritasını belirlemiş, her şeyden önemlisi fırsatları değerlendirebilmek adına  tüm kamu ve özel sektör birlik ve beraberlik ruhu tesis edildiği bir kenttir.

2017 yılında düzenlediğimiz birçok seminer, kurs, eğitim ve panel ile  kültürel ve sosyal çalışmalara imza atmış olmaktan dolayı mutluluk duymaktayız.  2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlayarak, üyelerimizin hizmet  kalitelerini yükseltmek ve uygulanacak projelerle KARAMAN'ı Türkiye’de örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için çalışacağız. Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2017’yı geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Daha güzel günler yaşamak yolunda, 2018 umarız iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan bir sene olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'ye refah, huzur, esenlik ve bereket getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

____________________

 

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER’in

YENİ YIL MESAJI

Sevgili Karamanlı Hemşerilerim;

Yaşanabilir bir Karaman adına verdiğimiz mücadelenin bir yılını daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız 2017 yılında ilimizde yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi yine halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımızı arttırarak devam ettirdik.

Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Karaman Halkının yaşam standartlarını hakettiği düzeye getirmek adına sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2018’de inşaallah daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız.

2018 yılının başta ilimiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve aydınlık yarınlara gebe olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor; bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

____________________________

 

REKTÖR AKGÜL’DEN YENİ YIL MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak birçok yenilik ve gelişmeye, önemli bilimsel ve kültürel faaliyetlere tanık olduğumuz 2017 yılını geride bırakarak yeni bir yıla adım atmış bulunmaktayız.

Üniversite yönetimi olarak hemen hemen bir yılımızı doldurduğumuz bu günlerde; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin akademik gelişimini hızlandırarak bilim camiasına daha fazla katkı vermesi ve yükseköğretim sistemi içerisinde farklı ve tercih edilen bir üniversite olması adına ekibimizle birlikte tüm gayretimizle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın eskisinden daha güzel, daha verimli ve daha başarılı geçmesini diliyor; 2018 yılında gerek yükseköğretim camiasının gerekse diğer sektörlerin ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması noktasında yüksek bir azim ve gayretle önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum.

Bu vesileyle, tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının ve Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diliyorum."

_______________________

 

KARAMAN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ŞEVKET VAROL YENİ YIL MESAJI

 

Acısıyla, tatlısıyla bir yıl daha geride kalırken, ömrümüzden giden bugünler bizlere tecrübe, sevinç ve hüzün yaşatmıştır. Yeni yıl ise geleceğe dair umutlarımızı ve heyecanlarımızı taşımakta. Değişen Dünya'da ülkemizin konumu da değişmekte, zorlu süreçler yaşanmakta içeride ve dışarıda emperyalist güçlere karşı adil yönetilen bir Dünya için mücadele edilen bir yılı geride bıraktık. Spor camiası açısından Milli Takımımızın Dünya kupasına gidememesi üzüntü verici 2017 yılının en can sıkıcı durumu olmuştur. Ampüte Milli Takımımızın Avrupa şampiyonu olması ise bir o kadar ülkemizi sevince boğmuştur.

 

             Beşiktaş camiası olarak ise futbolda üst üste ikinci kez şampiyon olarak büyük bir başarı elde ettik. Diğer branşlarımızda takdir edilen performanslar sergileyen takımlarımız gururumuz olmuşlardır. Derneğimiz açısından ise yapmış ,etkinliklerimiz, şampiyonluk kutlamamız ile Beşiktaş'ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımız bir yıl oldu.

 

            2018 yılının ülkemize, milletimize, Karaman'ımıza ve Beşiktaş camiamıza huzur, mutluluk, sağlık ve birlik getirmesini, Dünya'da savaşların bittiği, insanların açlıktan ölmediği, adaletin sağlandığı bir yıl olmasını diliyor, yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygılar sunuyorum.

________________________________

Başkan Büyükkarcı'nın Yeni yıl Mesajı

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yyaımladı. İlçe adına başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Büyükkarcı mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Ayrancı adına hayati nitelikte ve tarihi olaylara sahne olmuş bir yılı daha geride bırakıyoruz. Nüfusunun 10 katı kadar bir kalabalığa (Hıdırellez) ev sahipliği yapabilecek, her renk ve görüşten insanla kucaklaşabilen bir Ayrancı’yı hep birlikte bu hale getirdik. Geçmiş tarihlerde ‘Bismillah’ diyerek başladığımız projeleri tamamlayıp hizmete açtığımız gibi, o projeler nedeniyle defaten ulusal bazda ödüller aldığımız bir yıl geçirdik. Dağın altındaki şırıltıyı içme suyuna, gündüz doğan güneşi gece karanlığındaki sokak lambasına, çamurlu yolları kilitli taşa hep birlikte dönüştürdük. 2017 yılı ilçemiz ve belediyemiz açısında gururlanacağımız bir yıl olarak kayıtlara geçti.

Peygamber Efendimiz S.A.V'in buyurduğu üzere ‘’iki günü bir olan ziyandadır’’ şuuruyla 2018 yılında da ilçemizde daha fazla çalışarak huzurun temellenmesi, yüzlerin gülmesi başlıca dileğimizdir. Ayrancı’da giderek arttığını gözlemlediğimiz, 2018 yılında da artacağına inandığımız sosyal refahla, vatandaşlarımızın istikbal adına gurbeti değil, doğup büyüdüğü memleketini benimsemesini sağlamaya çalışacağız. Bu vesileyle gerek gurbet ellerdeki gerekse ilçe merkezimiz ve köylerimizdeki hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, hepsini kucaklıyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve selamet niyaz ediyorum. Türk-İslam âleminin yeni yılını kutluyor, 2018’in barışa, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını diliyorum'' dedi.