Yeni Mevka Projesi değerlendirildi

Yeni Mevka Projesi değerlendirildi
“Üretimde Modelimiz 3G, Gençlerle Geleceğimiz Güvende” Projesi Değerlendirildi
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Başkanlığında MEVKA projesi kapsamında Başyayla Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Üretimde Modelimiz 3G, Gençlerle Geleceğimiz Güvende” projesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje ile ilgili yapılan sunumunun ardından Vali Akkoyun tarafından proje ile ilgili değerlendirme yapıldı.
 
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Başyayla Belediyesi, Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Başyayla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde hazırlanan proje ile Başyayla ilçesinde kurulacak Tüfek Parçası Üretim Atölyesinde gençlerin istihdam edilmesi amaçlanmaktadır.
 
Toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Seda Gür, Başyayla Kaymakam V. Erdal Bilgiç, Başyayla Belediye Başkanı Ahmet İpek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Şevket Sarıkaya, Ticaret İl Müdürü Adem Özcan, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Üretim Müdürü Enis Hakan Akkaş ve MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı ve Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Selman da katıldı.