Yeni Antrenörler İşe Başladı

Yeni Antrenörler İşe Başladı
Karamanda daha fazla branşta sporcu yetiştirmek amacıyla 6 yeni antrenör ve...
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporu yaygınlaştırmak, Karamanda daha fazla branşta sporcu yetiştirmek amacıyla 6 yeni antrenör ve 1 Gençlik Merkezi çalışanını hizmet alımı yöntemiyle alınarak göreve başlatılmıştır.
       Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ, Karamanda sporu sadece belirli branşlarda değil daha fazla branşta yaptırmak, performans sporcusu yetiştirmek ve spora başlama yaşını daha küçük yaşlarda olması için Genel Müdürlüğümüz onayları gereği 8 branşta antrenör ve 1 Gençlik çalışanı hizmet alım ihale yöntemi ile aldıklarını ve işe başladıklarını belirtmiştir.  Temel amacın Karamanda yapılan spor faaliyetlerinde branşların arttırılması ve çocuklarımıza bilimsel yöntemlerle antrenman yaptırmak olduğunu bu amaçla ilk etapta 6 antrenör ve 1 Gençlik çalışanının Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu ve en az II. Kademe antrenör belgesine sahip olanlardan seçtiklerini belirtmiştir.
       Cimnastik ve Yüzme gibi temel branşlarda da kadrolu antrenörler nezaretinde çalışmalara başladıklarını belirten Ersöz, göreve başlayan antrenörleri ve branşlarını açıklamıştır.
 
Atletizm – Mevlüt İNANIR
Boks – Zümrüt Adem OZAN
Cimnastik – Nadire DOĞAN
Güreş – Erdoğan TAKTAK
Tenis – Adem ALPSOY
Yüzme – Fatma GÜRBÜZ
Gençlik Çalışanı – Nuri ŞEN