Yaşar Evcen 2. Anaokulu açıyor

Yaşar Evcen 2. Anaokulu açıyor
Karaman'ın eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen ikinci anaokulu açıyor.

Karaman'ın CHP'li eski ve ilk İl Belediye başkanı olan Yaşar Evcen'in çocuk sevgisi eğitime katkı olarak dönüyor.

Geçtiğimiz sene Eşi Medine hanımefendinin de isminin yer aldığı Medine-Yaşar Evcen Anadokulunun açılışını yapıp eğitime katkı sağlayan Karaman'ın eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen önümüzde ki sene ikinci Anaokulunu hizmete sokacak.

Gecekondu konutlarının bulunduğu mevkiye açılacak olan Anaokulun isminde Yaşar Evcen'in Annesinin Babasının ismi yer alacak. 5 Derslik olan anaokulun ismi Paşa-Recep Evcen olacak.

 

Yaşar Evcen'i makamında ziyaret eden Gazetemizin genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger, Yaşar Evcen'in eğitime verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Kendisinde ki çocuk sevgisinin eğitime katkı sağlamasına vesile olduğunu söyleyen Yaşar Evcen, " Ben çocukları çok severim. onlar bizim neşe kaynağımız ve geleceğimizdir. Güçlü bir Türkiye ancak güçlü eğitimle büyüyen gençlerle sağlanacaktır. Geçtiğimiz senelerde Eşimin ve şahsımın adını taşıyan Medine-Yaşar Evcen anaokulunu açtık, bende ki çocuk sevgiisi ikinci bir okulun açılmasına vesile oluyor. Yaklaşık 3 ay önce inşaatına başladığımız 5 derslik yeni anaokulumuzun ismi Annem ve Babamın ismini taşıyacak olan Paşa-Recep Evcen olacak. İnşallah bu okullardan Karaman'a ve ülkemize faydası olan bir nesil yetişir. Duamız ve temennimiz bu şekildedir.

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün,"Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız." dediği gibi cesur gençleri anaokulumuzda ki kaliteli eğitimle gerçekleşeceğine inanıyorum." dedi.