Yangında Öldüler, Karda Defnedildiler

Yangında Öldüler, Karda Defnedildiler
Mersin’in Erdemli ilçesinde geçen hafta bir narenciye paketleme fabrikasının prefabrik yatakhanesinde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 işçi, kar yağışı altında köylerinde toprağa verildi.Geçen hafta perşembe günü ilçeye bağlı...

Mersin’in Erdemli ilçesinde geçen hafta bir narenciye paketleme fabrikasının prefabrik yatakhanesinde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 işçi, kar yağışı altında köylerinde toprağa verildi.
Geçen hafta perşembe günü ilçeye bağlı Arpaçbahşiş Mahallesi’nde bir narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde yangın çıkmış, 3 işçi yaşamını yitirirken, 7 kişi de yaralanmıştı.
Yangın felaketinde hayatını kaybeden işçilere ait cesetlerin hangisinin kime ait olduğu ancak ailelerden alınan DNA’ların Ankara’da yapılan incelemesinden sonra dün akşam saatlerinde belli oldu. Cenazeler ise aileler ve yakınları tarafından sabah saatlerinde hastane morgundan alınarak defnedilmek üzere yola çıktı. Morg çıkışında gözyaşlarına boğulan Umut Gönül’ün annesi Eşe Gönül, “Yavrum, yavrum, Umut’um Umut’um" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Çıkan yangında hayatını kaybeden Silifkeli işçilerden Murat Bulut’un cenazesi Sömek Mezarlığı’na, Mücahit Ünal’ın cenazesi ise Örenköy Mezarlığı’na defnedildi.
Anadolu imam hatip lisesi öğrencisi Umut Gönül’ün cenazesi de Erdemli’ye bağlı Küstülü Mahallesi’nde kar yağışı altında gözyaşları içinde toprağa verildi.