Yalçın Ustanın Mekânı Balığın Merkezi Oldu

Yalçın Ustanın Mekânı Balığın Merkezi Oldu
Çarşı Karakolunun yanında Açılan Babaoğlu Balık Restaurant 40 yılın birikimini lezzetle buluşturdu.

 40 yıldır Balık işletmeciliğinde kendini kanıtlamış olan Yalçın Babaoğlu kendi alanında büyük bir adım attı. Babaoğlu Balık Restaurant adını verdikleri yeni projede Karaman’ın Lezzet Merkezi olma yolunda ilerliyor.

Doğal bir görüntüyle iç içe herkese hitap edebilecek, her kesimden insanın keyif alabileceği bir mekânı Karaman’ın hak etiğini söyleyen Yalçın Usta hiçbir masraftan kaçmayarak Şehrin en kaliteli Restaurantını hizmete soktuklarını belirtti.

Elit bir ortamda uygun fiyata kaliteli hizmet sunarak, her bireyin ayrıcalıklı olduğunu hissettirmeyi amaç edindiğinin altını çizen Yalçın Babaoğlu, “Balıkla ve Izgarayı buluşturan yepyeni bir mekân; benzer işletmelerin hizmet anlayışı ve konseptinden farklı olan, her kesime hitap eden özel bir mekân” olduğunu belirtti.

Tüm gün boyunca hizmet vermelerinin yanı sıra Toplantılar ve Toplu yemekler gibi taleplerin de yapıldığını söyleyen Yalçın Babaoğlu 0 338 213 23 90 ve 0338 213 23 86 telefon numaralarından istedikleri zaman rezervasyonda yapabileceklerini belirtti.

Çarşı Merkez Karakolunun sağ tarafında bulunan Babaoğlu Balık Restaurant’ın da Ayrıca Zırhla çekilmiş Kuzu etinden Adana Kebabı, Kuşbaşı, Pirzola, Mangalda Tavuk kanat ve tavuk şiş bunların yanında verilen Acılı Ezme, Haydari ve Rus salatası başta olmak üzere 10’u aşkın salata çeşitleri de bulunuyor.