Yahya Kürekçi iddialar hakkında açıklama yaptı

Yahya Kürekçi iddialar hakkında açıklama yaptı
Kendisi hakkında yalan haber yapıldığını söyleyen Yahya Kürekçi, “ Birileri beni hedef tahtasına koymaya çalışıyor” dedi.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın seçim çalışmasında ki ekibin içerisinde yer alan Yahya Kürekçi bugün şahsı adına çıkan haberler hakkında asılsız olduğunu belirterek; “ Birileri sahte hesaplar açarak beni hedef tahtasına koymaya çalışıyor.” Dedi.
 
Yahya Kürekçi yaptığı açıklamasında; “ Bugün bazı İnternet sitelerinde yer alan ve şahsım tarafından yapıldığı iddia edilen paylaşım ya da yorumların hiçbir şekilde ve kesinlikle şahsımla ilgisi yoktur. Profil resmim kopyalanarak açılan sahte bir hesaptan bu yorumlar yapılmış ve sonrasında hesap kapatılmıştır. Konu ile ilgili karaman cumhuriyet başsavcılığına şikâyet dilekçesi verilmiş ve yasal işlem başlatılmıştır. Adıma açılmış sadece r resmi hesabım vardır ve yaptığım tüm paylaşım ve yorumların ekran görüntüsü de şikâyet dilekçesi ekinde savcılık makamına sunulmuştur. Uzun zamandan beri hakkımızda yapılan bu tür karalama ve tezviratlarına bu noktaya kadar gelmiş olması çirkeflik ve şahsiyet cellatlığından başka bir şey değildir. Müsebbiplerinin en kısa sürede ortaya çıkarılmasını diliyorum.” Dedi.