YSK’nın uyarısına rağmen kural tanımıyorlar.

YSK’nın uyarısına rağmen kural tanımıyorlar.
YSK Belediyeyi uyardı Mahmut Sami Şahin’in reklamlarını kaldırın.
Seçim gününe 2 gün kala Mahmut Sami Şahin’in reklamının yer aldığı Billboardlar hukuksuz bir şekilde yayınlanıyor.
 
Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Billboardlar başta olmak üzere birçok alanda AK Parti Adayı Mahmut Sami Şahin’in reklamlarının diğer partilere göre çok daha fazla yer alması YSK’yı harekete geçirdi. Edindiğimiz bilgilere göre YSK Karaman Belediyesinin iştiraki Ongun A.Ş.’yi arayarak Bu reklamların kaldırılmasını istedi. YSK’nın uyarısına Rağmen reklamların hala kaldırılmaması diğer partiler tarafından da tepkiyle karşılandı.
 
Karamaninsesi.com çarşıda ki vatandaşlara Billboardlarda ki bu haksızlığı sordu. Özellikle Mahmut Sami Şahin’e tepki gösteren vatandaş; “ Mahmut bey 2 ay önce Karaman’a gelmiş ben kararımı çoktan verdim iki resimle mi beni ikna edecek. Bıraksın bu işleri önce adil olsun. Hem gönül belediyeciliği diyeceksin hem adaleti yıkacaksın bunlar vatandaşı kandırmaktır.” Diyerek tepki gösterdiler.
 
Bilindiği gibi Mahmut Sami Şahin, seçim sürecinde Karaman teşkilatını saf dışı ederek kendi ekibiyle çalışıyor. En son geçen hafta Miting düzenlemiş ve yine Konya’dan getirdiği kendi ekibiyle hareket etmişti. Mitinge katılımın çok çok az olması ise vatandaşların alay konusu olmuştu. Şimdi de bu uygulama vatandaşların tepkisini topluyor.