Vali Tapsız Karaman'a ait değerleri ziyaret ediyor

Vali Tapsız Karaman'a ait değerleri ziyaret ediyor
Vali Süleyman Tapsız'dan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesine Ziyaret

18 Ağustos 2016 günü saat 13.30'da gerçekleşen ziyaret programında, Vali Tapsız Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen'i Makamında Ziyaret Etti.

İlimizde Haziran ayında görevine başlayan Vali Tapsız şehrimize ait değerleri ziyarete, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesiyle devam ediyor. 

Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında yer alan ve 13 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla Karaman kültürüne önemli katkılarda bulunan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde bulunan konferans salonu ve spor salonunu inceleyen Vali Tapsız, "Üniversitemiz çağı yakalamakta ve her yıl yenilenen vizyonu ile şehrimize öncü olmaktadır. 

Şehrimizin önemli eğitim kurumlarından biri olan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinin şehrin ve ülkenin gelişme ve kalkınmasında çok önemli rolü bulunmaktadır.Üniversitemizin ülkemizin geleceğine bilimsel, sosyal, kültür, sanat ve spor alanlarında yeni başarılara imza atacağına inanıyorum.” dedi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin akademik ve idari yapısı hakkında Vali Tapsız'a bilgi veren Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.