Vali Meral Başyayala'da

Vali Meral Başyayala'da
Vali Meral Başyayala'da
Karaman Valimiz Sayın Fahri MERAL, 08 Ağustos 2017 Salı günü İlçemize ziyarette bulundular. Sayın Valimiz ve beraberindeki heyet, Belediye meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız, Siyasi Parti Başkanları, Kurum amirleri ile tüm kamu kurumlarında çalışan personel tarafından karşılandı. Beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.
Sayın Valimiz Belediye Başkanımızın makamında bulunan Şeref Defteri’ ne günün anlam ve önemine binaen düşüncelerini aktardı. Sayın Belediye Başkanımız tarafından Sayın Valimize Başyayla temalı hediyeler takdim edildi.
Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU “Sayın Valimizin teşriflerinden ve İlçemizin sorunlarıyla yakın alakalarından dolayı, Sayın Valime minnettarım. Toplantıya katılan tüm misafirlere katkılarından dolayı teşekkür eder, halkımızın birlik ve bütünlüğünün bozulmamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.
Sayın Valimiz beraberindeki heyet ile birlikte İlçemizde ki Şehit ailelerini ziyaret ettiler. İlçemiz Kirazlıyayla Mahallesi Şehit Şevket Parkında vatandaş ve esnaf buluşmasından sonra İlçemizden ayrıldılar.