Vali Fatih Şahin, Öğrenciler Ödüllendirildi.

Vali Fatih Şahin, Öğrenciler Ödüllendirildi.
Karaman genelinde bu yıl 4.sü düzenlenen İlköğretim Okulları arası 35 okul 500 öğrencinin katıldığı Geleneksel Matematik Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Piri reis Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine Karaman Valisi Fatih Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Altun, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Özel Karaman Sabah Eğitim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Fevzi Kalaycı, Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Sezai Eski,  Özel Eğitim Kurum Müdürleri , Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
            İlköğretim Okulları arası Matematik Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin Ödüllendirildiği töreninde açılış konuşmasını yapan Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Sezai Eski; “Evrensel bir dil olan Matematik biliminin sevilmesini sağlamak, yapılabilir nitelikte özelliğe sahip olduğunu kanıtlamak, hem de öğrencilerimize tatlı bir rekabet yaşatmak maksadıyla bu organizasyonu tertipledik. Diyen Eski, başarı her zaman elde edilecek şey değildir. Büyük bir çaba gerektirir. diyen Eski, Burada ödül alan öğrencilerimiz Karaman’da matematik alanında en başarılı öğrencilerimizdir.  Başarıyı sürekli teşvik etmek ve taçlandırmak gerekir. Bizde Özel Gevher hatun İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizi taçlandırdık. Onların başarılarını alkışlamak için buradayız. Öğrencilerimize ve onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenleri ve velilerine teşekkür ediyorum.”dedi.
            Törende birincilerin ödülünü verdikten sonra konuşma yapan Karaman Valisi Fatih Şahin ise; “Okullarımızın düzenlediği bur tür yarışmalar ve verdikleri hediyeler, öğrencilerimizin başarılı olmaya her zaman teşvik etmektedir. Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi; “Kahvehanelerde değil, Laboratuarlarda sabahlayın”. Sözü de bize çok ama çok çalışmamız gerektiğini söylüyor diyen Şahin, düzenlenen organizasyondan fevkalade mutlu olduğunu,başarı karşısında duygulandığını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
 
 
Ödül töreninde başarılı olan ilköğretim okulu  öğrencilerine biricilere Altın madalya, Diz üstü bilgisayar, başarı belgesi, hediye paketi ve öğretmenine cep telefonu hediye edildi ikincilere Gümüş madalya, Bisiklet, başarı belgesi ve hediye paketi ve Üçüncülere de Bronz madalya, dijital fotoğraf makinesi, başarı belgesi ve hediye paketi hediye edildi. 5-6-7 sınıflardan ilk 20 dereceye giren öğrencilere ve öğretmenlerine başarı belgeleri ve hediye paketleri dağıtıldı. Aldıkları ödüllerin mutluluğunu öğretmenleri, aileleri ve arkadaşları ile birlikte paylaştılar.