Vali Fahri Meral TÜMSİAD'I Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral TÜMSİAD'I Ziyaret Etti
Vali Fahri Meral, Karamanda göreve başladığı aydan itibaren halk buluşmaları başta olmak üzere kurum, kuruluş ve çeşitli sivil toplum temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor.

Vali Fahri Meral son olarak Karaman’da TÜMSİAD Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği hizmet binasını ziyaret etti.

                Vali Meral’i ziyaretinde, kapıda TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Mahmut Selim Dülger karşıladı.

                Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Mahmut Selim Dülger, öncelikle Vali Fahri Meral’e nezaket göstererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Dülger, Vali Meral’e, Karaman’da dernek olarak sanayici ve işadamlarına yönelik çeşitli proje hizmet ve sorunları takip eden çalışmaları brifing şeklinde özetledi.

                Karaman’da STK’ların önemine dikkat çeken Vali Fahri Meral’de sanayici ve işadamlarının yerel ve ülke ekonomisindeki öneminin tartışılmaz olduğuna dikkat çekerek, sanayici ve işadamlarının birlik ve dayanışmayı sergilediklerini ifade etti. Vali Meral, bu anlamda Karaman’da hizmet kolu altında faaliyet veren Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetimine de teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan ziyaret karşılıklı sohbet, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.