VALİ HABERİMİZE KULAK VERDİ

VALİ HABERİMİZE KULAK VERDİ
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Sprocumuz Ayşegül Funda ALP hakkında yaptığımız haberi dikkate aldı.
Geçtiğimiz hafta Milli Sporcumuz Ayşegül Funda ALPʹın Karaman Belediyesi tarafından hak ettiği ödülü alamadığını haber yapmıştık. Haberimiz Kamuoyunda ciddi tepkiler uyandırırken Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹdan ise her hangi bir haber gelmedi.
 
Belediye Ayşeğül Funda ALPʹın hakkını vermezken Karaman Valisi Süleyman Kahraman haberimizi okuduktan sonra Sporcumuz Ayşegül Funda ALPʹı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahaddin Altun Taekwondo Karaman İl Temsilcisi ve Antrenör Ali Can ile şampiyon sporcu Ayşegül Funda Alp katıldı.
Vali Kahraman, 26- 27 Mart 2011 tarihlerinde İspanyada düzenlenen ve 36 ülkeden sporcunun katıldığı Uluslar arası Taekwondo Turnuvasında 46 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan, ülkemize ve ilimize büyük bir gurur yaşatan Ayşegül Funda Alpʹi ve Antrenör Ali Can’ı, cumhuriyet altını ile ödüllendirerek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
Kahraman ziyarette yaptığı konuşmada: “ Ayşegül’ün göstermiş olduğu bu başarı bizi oldukça sevindirdi ve mutlu etti. Biz sporcularımızın başarılı sonuçlar alması için her zaman elimizden gelen gayreti göstererek, onlara maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ayşegül’ün başarısı Karaman’daki diğer sporcularımıza örnek olacaktır. Güney Kıbrıs’ta yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasından da Ayşegül’ün altın madalyayla ülkemize döneceğine inanıyorum. Ayşegül’ü tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
 
Karaman Valisi Süleyman Kahramanʹnın Ayşegül Funda ALPʹı ödüllendirdiği için Karamaninsesi.com olarak teşekkür ediyor, Belediye Başkanını da aynısını yapmaya davet ediyoruz.   
 
 
 
 
 
İLGİLİ HABER