VALİNİN OKUL MÜDÜRLERİNDEN İSTEĞİ

VALİNİN OKUL MÜDÜRLERİNDEN İSTEĞİ
Vali Türkiye birinciliği için tekrar çalışmaya davet etti.
Karaman Valisi Sayın Süleyman KAHRAMAN başkanlığında İlimiz Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcıları Latif MEMİŞ, Yılmaz ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Şube Müdürleri, Merkez İlçe İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu Müdürlerinin katıldığı bir toplantı yapıldı. .
              İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN:“Değerli meslektaşlarım, Sizlerin gayretleri ile Karaman 3–4 yıl eğitimde ilk sıralarda yer aldı bunu sizin gayret ve çabalarınızla başardık. Bu başarıyı tekrar yakalamak için el ele verelim ve Karaman’ı şeref kürsüsüne tekrar çıkaralım Bu başarıyı elde etmek için gereken adımları birlikte atalım ve önümüze çıkan engelleri hep beraber aşalım. 2010–2011 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
             Vali Yardımcısı Latif MEMİŞ Avrupa Birliği Projeleri hakkında salonda bulunan müdürlere projeler yapımı ve hazırlaması konusunda bilgi verdi.
             Karaman Valisi Sayın Süleyman KARAMAN; “Burada bulunan herkes benim ekibimin bir parçasıdır. Bu kadro Karaman’ı 3–4 yıl ilk sıralara taşıdı. Sizlerden bu başarının tekrarlanmasını istiyorum. Bu başarının tekrarı için ben ve vali yardımcılarım sizler için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin Karaman’ı tekrar en üst seviyelere taşıyacağınıza inancım sonsuzdur.2010–2011 eğitim öğretim yılının hepinize hayırlı uğurlu olmasını, hedefimizin Türkiye Birinciliği olduğunu unutmamanızı diliyorum.”dedi.
            Toplantıda daha sonra eğitimde karşılaşılan sorunlar ve başarı için alınması gereken tedbirler hakkında müdürlerin tavsiyeleri ve karşılaştıkları sorunlar dinlendi ve toplantıya son verildi.