Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Uluslararası Evden Eve Nakliyat
60’lı yılların başında ülkemiz ile Almanya arasında yapılan bir anlaşma ile gençlerimiz hayatlarını gurbette kazanmak için oraya göç etmiş, uzun yıllar fabrikalarda çalıştıktan sonra bir kısmı orada kalmış bir kısmı da memleketlerine dönmüştü. Bugün üçüncü kuşak göçmenler Almanya’da çalışmaya devam ediyorlar. Almanya’ya uzun süre çalışmak için gitmiş veya orada doğmuş ve büyümüş vatandaşlarımız memlekete dönmeye karar verdiklerinde genellikle evlerini de getirmek isterler.

Ancak Almanya’dan Türkiye’ye ev eşyası getirmenin ne kadar zor olduğunu en çok onlar bilir. Çünkü tatil dönemlerinde memlekete gelirken getirmek istedikleri hediyeleri ve geri dönerken götürecekleri öteberiyi bile ince hesaplarla taşıyabilmişlerdir. Dolayısıyla Uluslararası Evden Eve Nakliyat hakkında az çok fikirleri vardır. Siz de yurtdışındaki hayatınızı artık Türkiye’ye taşımaya karar verdiyseniz, bu süreçte işinize yarayabilecek birkaç konuyu inceleyeceğimiz bu kılavuzu değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Yurtdışından ülkemize eşya getirmek, bir nakliyat firmanız yoksa kendi başınıza organize edebileceğiniz bir iş değildir. Uluslararası Evden Eve Nakliyat firmaları eşyaların taşımaya hazırlanması, paketlenmesi, araçlarla taşınması ve teslimat yerinde paketlerin açılıp eşyaların yerleştirilmesi ve montajı işlerini yapmakla kalmaz, gerekli evrakları hazır bulundurup taşıma sırasında geçilen ülke sınırlarında işlemleri de sizin için tamamlarlar. Uluslararası eşya taşıma belgeleri olan bu firmalar, yurtdışındaki gümrüklerde ve ülkemizdeki iş bağlantıları ile bu sürecinde sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlarlar.

En Hızlı Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Tatil için memlekete kendi aracınızla geldiğiniz zamanlarda evden çıktığınız andan buradaki evinize kadar ne kadar uzun bir zaman geçtiğini ve ne kadar yorulduğunuzu bir hatırlayın. İşte bu yolu mobilyalarınız, beyaz eşyalarınız, kıyafetleriniz ve hatta dekorasyon aksesuarlarınız ile kat etmek istediğinizde günlerce süren yorgunluğu, gümrüklerde beklemeyi ve belki de eksik evraklar nedeniyle bazılarını bırakmayı göze almanız gerekir.

Bunun yerine haftalar içinde eşyalarınızı hiç yorulmadan sapa sağlam bir şekilde yeni evinizde yerleştirilmiş olarak teslim de alabilirsiniz. Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları teknolojinin ilerlemesi ve lojistik şirketlerinin operasyonlarını geliştirmeleri sayesinde oldukça ekonomik seviyelere inebilmiştir. Eskiden hayal bile edilemeyen sürelerde hızlı ve güvenli bir şekilde ev eşyalarını Türkiye’ye getirmek mümkün olmaktadır.

Günümüzde birçok nakliyat firması uluslararası ev eşyası taşıma sektöründeki açığı değerlendirmek için ekonomik fiyatlarla piyasaya girmeye çalıştığından oluşan fiyat rekabetinin de bir ölçüde müşterilerin yararına sonuçlar doğurması söz konusu olmuştur. Ancak bu en Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları her zaman en ekonomik fiyatlar olamayabilir. Çünkü daha uygun maliyetlerde taşıma için bazı konularda feragat etmek gerekir. Zaman da en kolay feragat edilebilen ve birkaç günden birkaç haftaya kadar fark eden teslimat süreleri ile maliyetler düşürülmeye çalışılacağından sizin için aslında düşündüğünüz kadar ekonomik bir taşıma olmayacaktır.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Uluslararası nakliyat firmalarının maliyeti azaltırken başvurdukları bir diğer yöntem de güvenlikten feragat olmaktadır. Şöyle ki kapsamı daraltılmış veya eşyaların tamamını güvence altına almayan sigorta poliçeleri, paketleme ve koruyucu malzemede kalitesiz malzeme tercihi, eğitimsiz ve tecrübesiz personel çalıştırma, eski ve tehlikeli araçlarla nakliye gibi maliyeti düşürebilecek her türlü imkanı değerlendirerek oldukça ekonomik Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları vermek mümkün olabilir. Bu elbette ki taşıma ücreti dışında sürpriz masrafları da yanında getirecektir ve sonuçta daha yüksek bir maliyet anlamına gelmektedir.

Sektörde uzun yıllar var olmayı başarmış prensipli ve güvenilir nakliyat firmaları asla güvenlikten ödün vermedikleri için günümüze kadar işlerini geliştirerek gelebilmişlerdir. Taşıma süreci uzun ve zahmetlidir ve her ne kadar dikkat ve özen gösterilse de hata yapılabilecek ve insana bağlı kalınan zamanlarda hata yapılması muhtemeldir. Bu nedenle sorumlu bir şirketin müşterilerini bu olumsuz koşullarda bile memnun edebilmesinin yolu tam kapsamlı taşıma sigortası olacaktır. Müşteri olarak piyasadaki güven vermeyen firmaların ekonomik tekliflerinden çok da yüksek olmayan fiyatlarla sigortalı bir şekilde Uluslararası Evden Eve Nakliyat yapmak için katlanmanız mantıklı olan bir maliyettir.

Ayrıca eşyaların evinizden alınıp Türkiye’de teslim edileceği adrese kadar kat edecekleri yolda başlarına bir şey gelmemesi veya yaşanacak bir kazada zarar görmemeleri, hasarların sigorta tarafından karşılanmasından çok daha gereklidir. Bu nedenle uygunsuz malzemeler ve araçlarla taşıma işini yürüten firmalarla çalışmamak doğru bir karar olacaktır. Çalışanları deneyimli ve konusunda uzman uluslararası nakliyat firmaları, doğru malzeme ve araçlarla eşyalarınızın güvenli bir şekilde nakledilmesini için gerekli organizasyonu daha ekonomik koşullarda sağlayabilmektedir. Daha deneyimli personel kısa zamanda tamamlanacak işler anlamına gelir. Kaliteli malzeme ve son teknoloji araçlar eşyalarınızın kısa zamanda hızlı taşınması, az akaryakıt ve enerji tüketimi ve zaman tasarrufu anlamına gelir. İyi personele ve ekipmana yüksek yatırımlar yapan firmalar diğer taraftan memnun müşteriler ve daha ekonomik taşıma şartları ile bu yatırımları fazlasıyla geri alıp müşterilerine en uygun Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları sunabilmektedir.

En Ucuz Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Uluslararası evden eve nakliyat firmaları arasından sizin için hızlı ve güvenilir bir aday bulduysanız bütçenize uygun bir teklif yapmalarını umabilirsiniz. Tabii ki genellikle kaliteli hizmetler sunan şirketlerin birim hacimsel ağırlığın kilometre ücretleri yüksektir. Ama yerli firmalardan tercih yaparak bu tekliflerin neredeyse yarısına eşyalarınızı taşıyabilirsiniz. Çünkü yerli firmaların depoları genellikle Almanya merkezlidir ve eşyalarınız uzun süre depolanmadan taşınmaya başlayacaktır. Bu taşınma süresini kısalttığı gibi depolama maliyetleri de düşük olacağından daha uygun Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları almanızı sağlar. Ayrıca yerli firmaların araçlarının mümkün olan en kısa zamanda yurda dönmesi hedeflenir ve aracın boş dönmesinden ise ufak bir kazanç ile maliyetinin biraz üzerinde bir ücretle taşınmanız mümkün olabilir.

SIR Lojistik olarak her zaman ekonomik ve güvenli nakliyat hizmetleri sunduğumuz uluslararası sektördeki 30 yılımızda müşteri memnuniyeti en yüksek firmalardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ev eşyalarını güvenli bir şekilde yurdumuza getirmek isteyen bireysel müşterilerimizin yanında birçok kurumsal müşterimizin sanat eserleri taşıma, toplu mobilya sevkiyatı gibi özel işlerini de sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Tüm eşyalar paketlenmeden önce sigortalanıp deneyimli ve işinin en iyi personeller tarafından koruma ambalajı yapıldıktan sonra son teknoloji araçlarımızla tecrübeli şoförlerimiz tarafından uzun mesafeleri güvenle kat edebilmektedir. Yol boyunca geçilen ülkelerin gümrüklerinde önceden hazır ettiğimiz evraklar ve taşıma lisans belgelerimizle zaman kaybetmeden ve ek maliyetler oluşturmadan geçişler yapılabilmektedir. Talep etmeniz durumunda teslimat noktasında eşyaların paketlerden açılıp kontrol edilmesine ilaveten yerleştirmesi veya montajı personellerimiz tarafından yapılabilmektedir. Tamamı sağlam ve hızlı bir şekilde teslim edildikten sonra yapacağınız ödeme taşıma sözleşmesinde yazan tutardan farklı olmayacaktır.

Teklif edeceğimiz Uluslararası Evden Eve Nakliyat fiyatları ve müşteri referanslarımız için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bulunduğunuz yerdeki SIR Lojistik temsilciliğini arayarak ücretsiz keşif yaptırabilir, taşıma takvimimizden sizin için uygun olan zamanı küçük bir kaparo ile ayırtabilir hatta evrak izin işlemlerinin tarafımızdan başlatılabilmesi için vekalet verebilirsiniz. Siz de güvenli ve hızlı bir şekilde eşyaları Almanya’dan Türkiye’ye göndermek istiyorsanız bizimle görüşmeden karar vermeyin.

Detaylar için: https://www.sirlojistik.com/