Türkoğlu'nda Afetin İzleri Hızla Siliniyor

Türkoğlu'nda Afetin İzleri Hızla Siliniyor
Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun, Türkoğlu ilçesinde yapımı devam eden ahşap mescit ve Kılılı Konteyner Çarşısı' nda incelemelerde bulundu.
Depremin olduğu günden bu güne kadar 44 gündür bölgede görev yapan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Yeşilova Câmii’nin yerine, İstasyon Mahallesi’nde Ataşehir Hz. Ömer Câmii hayırseverleri tarafından yaptırılan ahşap câmiide incelemelerde bulundu.
 
Vali Akkoyun camiinin Ramazan ayının ilk teravîh namazına yetiştirileceğini ifade ederek "Türkoğlu’nda yaşayan kardeşlerimiz için hayırlı olsun." dedi.
 
Akabinde Kılılı Mahallesi’nde 20 adet dükkandan oluşan ve peyzaj çalışmaları devam eden Konteyner Çarşı Alanında incelemelerde bulunarak bilgi alan Vali Akkoyun afetin izlerinin silinmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı.
 
Daha sonra Vali Akkoyun Kılılı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek esnafımıza hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletip ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etti.
 
Vali Akkoyun Şekeroba Mahallesi'nde 20 dükkândan oluşan ve tamamlanmak üzere olan Konteyner Çarşı Alanında incelemelerde bulunarak süreç ile ilgili bilgi aldı.
 
Vali Akkoyun ilçede yapımı tamamlanmakta olan çarşıların afetten zarar gören esnaflarımıza nefes olacağını ifade etti.
 
Akabinde Vali Akkoyun Şekeroba Mahallesi’nde vatandaşlarımızın kalıcı konutlara yerleşinceye kadar ikamet edecekleri ve kurulumu tamamlanmak üzere olan Konteyner Kent Alanında incelemelerde bulundu.
 
Vali Akkoyun çalışmalar ile ilgili bilgi alarak "vatandaşlarımızı en kısa sürede konteyner kentlerimize yerleştireceğiz." dedi.