Türk Sanat Müziği Korosu dinleyenleri mest etti.

Türk Sanat Müziği Korosu dinleyenleri mest etti.
Ankaralı Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Topluluğu 735. Türk Dil Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Bir Konser Verdi

 Karaman’da 735. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankaralı Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Topluluğu tarafından konser verildi. 

Pirireis Kültür Merkezi’ndeki konsere Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ankaralı Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korusu sanatçıları konserde, Karamanlı şair ve bestecilerin eserlerini seslendirdi. Katılımcılar tarafından büyük beğeni ile takip edilen konser sonrası, protokol üyeleri tarafından sanatçılara çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Konser sonunda Vali Kahraman, Ankaralı Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korusu ekibinin, çok başarılı bulduklarını ifadede ederek sanatçıları tebrik etti. Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’da topluluğun Karaman’a gelerek böyle güzel bir konser vermelerinden dolayı sanatçılara teşekkür etti.