Türk Sanat Müziği Korosu İlk Gösterisinde Büyüledi

Türk Sanat Müziği Korosu İlk Gösterisinde Büyüledi
Şef Nalan Yeğin yönetiminde Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği konserde, izleyenlere sanat müziğinin birbirinden seçkin şarkılarını seslendirdiler.

 Karaman Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Nalan Yeğin yönetiminde Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği konserde, izleyenlere sanat müziğinin birbirinden seçkin şarkılarını seslendirdiler.

Kısa bir süre önce kurulan ve ilk konserinde muhteşem bir performans sergileyen koroyu dinlemeye gelen sanatseverler, salonu hınca hınç doldururken kimi zamanda şarkılara eşlik ettiler. 

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, konserin sonunda koroyu temsilen Şef Nalan Yeğin’e çiçek verdi. Konseri onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu gecede yaptığı konuşmada: “Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle kent insanımızın kültürel ve sanatsal ihtiyacını karşılamak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Yeni kurduğumuz Sanat Müziği koromuz, ilk programları olmasına rağmen bizlere muhteşem bir konser sundu. Çok yakında Türk Halk Müziği koromuzu da oluşturacağız. Başta koro şefimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.