Türk Kızılay’dan Uzaktan Eğitime Yakın Destek Çağrısı

Türk Kızılay’dan Uzaktan Eğitime Yakın Destek Çağrısı
Türk Kızılay Karaman Şube Başkanı Adem Küçükyarma, Türkiye genelinde başlatılan “Uzaktan Eğitime Yakın Destek” kampanyası ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Covid-19 salgını sebebiyle gerçekleştirilen uzaktan eğitime erişim sağlayamayan ilimizdeki öğrencilere ulaştırılmak üzere tablet bilgisayar kampanyasıyla ilgili gerçekleştirilen ziyarette Türk Kızılay Karaman Şube Başkanı Adem Küçükyarma konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler verdi. 
“Kampanyaya destek için ayni ve nakdi yardımlar Kızılay şubesine teslim edilebilir”
Kampanya kampanyasında hayırsever Karamanlıların nakdi yardımlarını ve kullanılmamış durumdaki tablet ve bilgisayarların Türk Kızılay Karaman şubesine teslim edilebileceğini ifade eden Şube Başkanı Adem Küçükyarma, “Hayırseverlerin yapacağı yardımlarla geleceğimiz olan öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Kızılay olarak ülke genelinde böyle bir çalışma başlatıldı. İnanıyorum ki Karamanlı hayırseverler bu kampanyaya gereken desteği vererek çocuklarımızın eğitimine büyük destek sağlayacaktır. Kampanyaya destek için ayni ve nakdi yardımlar Kızılay şubesine teslim edilebilir. Kampanyamızla ilgili bilgi almak isteyen hayırseverler şubemizin (0 338) 213 11 50 numaralı telefonunu arayarak veya İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle irtibata geçerek detaylı bilgi alabilirler.” dedi.
Tablet ve Bilgisayarlar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Teslim Edilecek
Kampanya sebebiyle Türk Kızılaya teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan “Geçmişten bugüne her zor dönemde birlik ve beraberlik duygularıyla sıkıntıları aşan milletimiz özellikle çocuklarımızın eğitimine yönelik bu güzel kampanya ile büyük katkılar sağlayacak. Hayırseverlerin desteği ile Türk Kızılaya gelen ayni ve nakdi bağışlarla temin edilen tablet ve bilgisayarlar İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilerek ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine verilen her destek inanıyorum ki kelebek etkisiyle büyüyecek. Kampanyayı başlatan Türk Kızılaya ve destekleriyle katkı sağlayacak tüm hayırseverlere şimdiden teşekkür ediyorum.” sözleriyle konuşmasına son verdi.