TÜRK DİLİ FUTBOL TURNUVASI TÖRENLE BAŞLADI

TÜRK DİLİ FUTBOL TURNUVASI TÖRENLE BAŞLADI
2. Türk Dili Kurumlar Arası Futbol Turnuvası bugün (1 Haziran Salı) saat 15.00de düzenlenen açılış töreniyle başladı.
Karaman Belediyesi organizasyonluğuyla, Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “2. Türk Dili Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” bugün (1 Haziran Salı) saat 15.00’de düzenlenen açılış töreniyle başladı.
 
Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene; Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, İl Genel Meclis Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve vatandaşlar katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, halk oyunları gösterisi ve sporculara çiçek sunumu ile devam etti.
           
Turnuvaya katılan takımları tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve Vali Kahraman, sporculara yapacakları müsabakalarda başarılar dileyerek karşılaşmaların sportmence geçmesi temennisinde bulundu.
           
Törenin ardından, Yurtkur ve Devlet Demir Yolları’nn karşılaştığı turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu; Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez ile birlikte yaptı.