TÜRKİYE PARTİSİ KADIN KOLLARINDAN ZİYARET

TÜRKİYE PARTİSİ KADIN KOLLARINDAN ZİYARET
Türkiye Partisi Kadın Kolları Başkanı Refia Arslan ve bir gurup partili Çocuk yuvasına ziyarette bulundu.
Yeni yılʹın ilk günlerinde kimsesiz çocukları unutmayarak çocuk yuvasını ziyaret Eden Türkiye Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Refia Arslan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu;
 
Yeni bir  yıla girdiğimiz şu günlerde Türkiye Partisi Kadın Kolları olarak kimsesiz yavrularımıza yaptığımız ziyaretimizde duygusal anlar yaşadık. Yavrularımızın yeni yılını kutlayarak onlarla güzel vakit geçirdik.
 
Çocuk yuvalarına çocuklar aile parçalanmışlığı, terkedilmişlik, kimsesizlik ve yoksulluk gibi önemli toplumsal dinamiklerinden kaynaklı sorunlardan dolayı koruma kararı alınarak yerleştirilirler.  Onlar insanlığın, insanlığını göstereceği bir yolculukta yolculuğun korunmaya muhtaç çocukları. Bu çocuklarımızın herkesden ve herşeyden daha fazla sevgiye ihtiyacı var.
 
Bu güzel çocuklarımızla vakit geçirmek onlarla oturup konuşmak o kadar güzeldi ki… insana insan olduğu  için değer veren insan merkeziyetli bir siyaset düşüncesi taşıyan Türkiye partisi  olarak çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Bu çocuklar ki ilerde bizim doktorumuz, polisimiz, avukatımız,  başbakanımız olacaktır. Kim olursak olalım herşeyi bir kenara bırakıp vakit ve fırsat yaratıp bu çocuklarımızı ziyaret etmeliyiz. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Onlar bizim geleceğimiz. dedi.