TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNDEN ZİYARET.

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNDEN ZİYARET.
Mustafa Sarıgülün başlatmış olduğu Türkiye Değişim Hareketi Karaman ilinde de ziyaretler gerçekleştiriyor.
Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’den ayrılarak başlattığı Türkiye Değişim Hareketi, tüm illerde olduğu gibi Karaman’da da siyasi çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.
TDH İçanadolu Bölge Sorumlusu Erol ERDEM, TDH Karaman İl sorumlusu Emir Musa BEYDİLLİ ve bir gurup partili Haber sitemize ziyarette bulundu.
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan TDH İçanadolu Bölge Sorumlusu Erol ERDEM, CHP’yi bölecek iddialarına da cevap vererek Sağ veya Solun partisi olmadıklarını ve kimseyi bölmek içinde yola çıkmadıklarını belirtti.
Hareketin içerisinde MHP’den de AKP’den de katılımlar gerçekleştiğini belirterek 54. Hükümetin Başbakanı Milli Görüş Lideri Prof Dr. Necmettin ERBAKAN’ın yeğeni Sabri ERBAKAN’ın da TDH’inde yerini aldığını söyledi.
Türkiye’de tek alternatifin adresi Türkiye Değişim Hareketi olduğunu iddia eden TDH İçanadolu Bölge Sorumlusu Erol ERDEM  “Biz %58 ile iktidara geleceğiz.” Dedi.
Bunun bir hareket olduğunu diğer siyasi partiler gibi ilk önce genel merkezi kurup daha sonra taşralara inmediklerini aksine ilk önce halkın desteğini almak için Anadolu’ya dağıldıklarını belirterek Türkiye Değişim Hareketi’nin Parti ismi olamayacağını 2010 yılının başında partiyi kurarak yeni bir isimle yola devam edeceklerini söyledi.
 
 EMİR MUSA’DAN AKP’YE GÖNDERME “İTHAL ADAY GETİRMEYECEĞİZ.”
 
Türkiye Değişim Hareketi’nin Karaman’da liderliğini yapan Emir Musa Beydilli ise yaptığı açıklamada “Biz diğerleri gibi falanca yerden adam getirerek Karaman’ı yönetme yetkisini vermeyeceğiz. Bu toprağın insanı olacak buraları iyi bilen insanını tanıyan sokaklarını tanıyan insanları aday yapacağız” diyerek, AKP’nin Kamil Uğurlu’yu İstanbul’dan getirmesine gönderme yapmış oldu.
Ayrıca Şehir Hoparlörlerinin kaldırılmasına tepkisini tekrarlayan Beydilli, Karaman için büyük bir ihtiyaç olan Şehir Hoparlörlerinin tekrar takılmasını da istedi.